NEXT LEVEL MAMA

Ambitieuze moeders op zoek naar groei, balans en geluk
Zeven inspirerende stappen voor jou en je gezin


Veel vrouwen voelen zich tekort schieten naar hun gezin, wanneer ze voluit hun eigen ambities willen najagen. De realiteit is precies het tegenovergestelde: het is het mooiste cadeau dat je je kinderen kunt geven. Want door het leven te leven dat je je kinderen gunt en al je dromen waar te maken, geef je hen toestemming hetzelfde te doen.
 
Het is bijna een cliché geworden dat je eerst goed voor jezelf moet zorgen, voordat je er echt kunt zijn voor anderen. Maar hoe doe je dat? Aan de hand van persoonlijke verhalen, haar kennis als psycholoog en concrete oefeningen nodigt Monique Daal je in dit boek uit om jouw werk, gezin en leven next level te brengen. Een mooie mix tussen wetenschap en spiritualiteit. Zeven inspirerende stappen, praktisch toepasbaar, maar niet oppervlakkig.
Dus wil jij vanuit je hart al jouw ambities kunnen waarmaken, zonder stress en schuldgevoel? 

Dat kan!

Sterker nog, dit is het mooiste cadeau en voorbeeld dat je je kinderen kunt geven.

 In ‘Next Level Mama’ beschrijf ik de 7 stappen die je kunt nemen naar een buitengewoon leven voor jou en je gezin. Aan de hand van persoonlijke verhalen uit mijn eigen rijke leven, relevante theorie en praktische tips, krijg je richtlijnen om je leven een nieuwe boost te geven en jou dichter bij jezelf, en daarmee bij je kinderen, te brengen! 

Een leerzaam en inspirerend boek voor ondernemende en bewuste moeders van nu, die zoeken naar nieuwe manieren van opvoeden en in vrijheid hun leven willen vormgeven!

Het boek komt rechtstreeks uit mijn hart en ik hoop van harte dat je dat kunt voelen bij het lezen ervan <3.

"Monique schrijft vanuit haar hart, net zoals ze spreekt en coacht vanuit haar hart. Ze is eerlijk en oprecht geïnteresseerd in het ontwikkelen van met name werkende moeders, die het allemaal willen: een mooie baan of bedrijf, een prachtig gezin en daarnaast ook nog tijd voor familie, vrienden en hobby's. Zo’n werkende moeder ben ik ook. 

Ik heb haar boek gelezen tijdens het volgen van haar coaching programma een aantal jaar geleden, toen ik in het buitenland woonde.  Ondanks die drukke baan en mijn drukke gezin met jonge kinderen, was het makkelijk om hier tijd voor te maken. Haar boek leest heel prettig en geeft je een fijne combinatie van (wetenschappelijke) achtergronden, voorbeelden uit haar eigen ervaring en praktische opdrachten waar je direct mee aan de slag kan. 

Inmiddels is het online coachen en een goede balans tussen werk en gezin nog veel actueler door de algehele COVID-19 situatie. Met enkele aanpassingen en een compleet nieuw hoofdstuk over (zelf)compassie is het boek nog sterker en actueler geworden. 

Ik hoop dat jullie er net zoveel aan zullen hebben als ik gedaan heb en nog steeds doe. En mocht je wat meer diepgang zoeken, twijfel dan niet om contact op te nemen met Monique wat betreft haar coaching programma's. Monique is een prettig persoon en een fijne coach om mee te werken. Ze luistert naar wat je zegt en ook naar wat je niet zegt. Ze houdt een spiegel voor en prikt waar nodig. Dank je wel voor alles, Monique!"

 

Inge Braspenning, 
Process Engineering Teamlead at Neste  
& moeder van 1 dochter en twee jongens (tweeling)
~Don't let the limits of your parents become the limits for your children ~

Bestel hier!

Via deze website kun je het snelst bestellen.


Wil je meer weten over het bijbehorende coaching programma?
Lees dan hier verder.

Over de auteur

Monique Daal is opgeleid tot ontwikkelingspsycholoog en vitaliteitscoach. Sinds 2002 richtte zij drie succesvolle bedrijven op. Daarnaast deed zij een ruime internationale ervaring op als (beleids-) adviseur, projectleider, trainer en coach in de non-profit sector en bij de overheid. 

Als business mentor begeleidt zij nu multipassionate ondernemers en coaches, die net als zij het verschil willen maken en een steentje willen bijdragen aan een liefdevolle wereld. Met haar man en vier kinderen woonde zij 10 jaar op drie continenten en keerde zij terug in 2018 in haar geboortestad Rotterdam.

Met Next Level Mama wil ze de veerkracht en daadkracht van moeders versterken vanuit het geloof dat dit de beste investering is in de toekomst van onze kinderen.
Ben je een coach?

Werk jij als coach en zijn moeders jouw niche? 
Dan is het Coach & Certificatie programma misschien interessant voor jou. 
Je wordt dan gecertificeerd Next Level Mama coach en je wordt onderdeel van het ripple effect 
dat we samen kunnen creëren door meer moeders met de boodschap te bereiken.Let's connect!

                                                                                                Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021