make 2020 count

Make 2020 count!

Al pratend met mijn kinderen en terugkijkend op het jaar tot nu toe, realiseren we ons wat een heftig jaar 2020 is. De bosbranden in Australië wat nog niet zo lang geleden onze woonomgeving was, de tragische dood van NBA basketball sterspeler Koby Bryant en zijn dochter, de demonstraties en het groeiende bewustzijn van Black Lives Matter en natuurlijk COVID-19.

Corona zie ik steeds meer als een genadeloze spiegel die ons laat zien wat er misgaat op onze wereld: sociale ongelijkheid, verwoesting van de natuur en het leefklimaat, de disbalans tussen economische en ecologische belangen, de verstrekkende gevolgen van de bio-industrie. We werden er niet blij van en mijn zoon zei: kunnen we 2020 niet gewoon ‘deleten’?

Maar die ergens wel grappige vraag wakkerde plots een vlammetje in mij aan. En alles in mij riep: NEE, JUIST NIET. Laat 2020 niet voor niets zijn, laat het juist het begin van iets nieuws zijn. Laten we juist nu kiezen voor een nieuwe en mooiere wereld!

Achter de schermen ben ik bezig met de opstart van een nieuw bedrijf. Een bedrijf waarmee ik samen met twee business partners, waaronder mijn dochter, juist op deze thema’s de wereld een beetje mooier wil gaan maken. Om dit bewustzijn dat het anders moet en kan verder te verspreiden. Jullie horen er snel meer over!

Maar voor nu wil ik ook jou uitnodigen: Make 2020 count! Geef dit bizarre jaar jouw eigen betekenis door na te denken hoe jij deze wereld mooier zou kunnen maken. Wat is jouw unieke bijdrage? In je bedrijf, je eigen wijk, je leven en met jouw eigen mix van kennis, talenten en drijfveren. Het kan van alles zijn.

Als dit jou aanspreekt en ook jij wil dit jaar gebruiken als een extra motivatie om je angsten en twijfels te doorbreken, je stem te laten horen en het verschil te gaan maken, dan is dit aanbod voor jou: een drie maanden lange intensive om jouw ambitie en verlangen neer te gaan zetten in de wereld!

Dit gaat niet over jou, maar over onze toekomst. Ik help je graag jouw plan te trekken en je hierbij intensief drie maanden lang -van oktober t/m december- te coachen en begeleiden. Ik denk met je mee en help je de vertaalslag te maken van droom naar werkelijkheid.

Een eenmalig en super persoonlijk aanbod met een hele hoge energie. Voor jou. Als je er klaar voor bent. Stuur me een berichtje voor meer info.

Ik zeg het nog een keer: Make 2020 count. Zodat je later kunt zeggen: 2020 was het jaar dat bizar begon, maar eindigde met het mooiste wat ik ooit heb gedaan.

Ik heb maar drie plekjes, want dit is intensief en ik doe natuurlijk ook nog andere dingen, dus beslis snel! Je kunt ook meteen jouw gratis call inplannen om jouw ideeën en vragen met me te bespreken.

Boek gerust een gratis Clarity Call voor een nadere kennismaking. Ik beloof je dat je met waardevolle tips en vol inspiratie het gesprek verlaat.

Monique Daal

Multipassionate coach & ondernemer | Auteur Next Level Mama | Senior beleidsontwikkelaar, adviseur, trainer & projectleider | Expert Pedagogisch Partnerschap

>