No Limit Parenting
Minder opvoeden, meer inspireren!

No Limit Parenting is een succesvol coaching programma voor moeders die zichzelf willen (her)ontdekken, hun zelfvertrouwen vergroten, meer plezier hebben, op zoek zijn naar een betere work-/life balans en willen leven, werken en opvoeden vanuit hun hart!

Om zo een sprankelend voorbeeld te zijn voor hun gezin. Ambitieuze moeders die er klaar voor zijn om alles uit het leven te halen.

Voor wie is dit programma bedoeld?

 • Voel jij je soms onzeker over wie je bent, wat je kunt en of je het allemaal wel goed aanpakt in de opvoeding van je kinderen?
 • Vraag jij je soms af of dit het nu is, waarom je zo vaak moe bent, hoe je een beter contact met je kinderen kunt opbouwen, en voel je je regelmatig ‘overvraagd'?
 • Zou je meer uit het leven willen halen en je kwaliteiten en talenten meer of beter willen inzetten?
 • Knaagt er soms een gevoel van ontevredenheid, stress of schuldgevoel?
 • Heb je soms het gevoel dat je niet meer aan jezelf toekomt en lukt het je niet altijd die leuke moeder te zijn, die je je had voorgesteld?
 • Wil je bepaalde patronen doorbreken, maar weet je niet hoe?
 • Verlang je naar meer overzicht, rust en energie? Zoek je naar een betere work-/life balans?
 • Heb je grote dromen en wil je er eigenlijk echt voor gaan, maar weet je niet hoe?

Dan is No Limit Parenting voor jou!

Monique is ontwikkelingspsycholoog, ervaren coach & trainer en moeder van vier eigenzinnige kinderen. Zij woonde met haar gezin op 3 continenten en heeft ruim 20 jaar ervaring in overheidsfuncties en posities binnen non-profit organisaties.

Daarnaast zette zij sinds 2002 drie succesvolle bedrijven op: een adviesbureau, een ouder- en kindcentrum en een online coaching business.

Haar belangrijkste drijfveer is om onze kinderen te laten zien wat mogelijk is en hoe het leven geleefd kan worden, helemaal op je eigen manier. Soms praktisch & down-to-earth, soms spiritueel en altijd met veel liefde.

profile-pic
Marlies Herder - Raadersma

Nadat ik de cursus No Limit Parenting heb gedaan bij Monique, zijn er veel dingen veranderd zowel zakelijk als privé. De praktische en heldere, maar vooral menselijke manier waarop Monique je doet inzien dat je je gedachten echt kunt sturen en veranderen, maakt deze cursus tot een toegevoegde waarde!

Toen Monique in mijn leven kwam, stond ik op het punt dat ik wist en voelde er moet iets veranderen, maar zelf lukte me dat maar niet. Wat ik zo goed vind aan de cursus van Monique is dat ze op een hele praktische en duidelijke manier handvatten aanreikt om echt met jezelf aan de slag te gaan.

Het is een intensief traject maar Monique begeleidt je de hele weg en samen met de medecursisten is het een hele fijne warme en veilige manier om jezelf te veranderen. In deze korte tijd heb ik al zoveel meer geleerd dan in al de jaren hiervoor en daarvoor ben ik dankbaar.

Ik geloof niet in toeval en weet zeker dat Monique op mijn pad moest komen en wat ben ik blij dat dat gebeurd is. Ik kan iedereen de No Limit Parenting cursus aanraden. Het is leuk, leerzaam en vol praktische opdrachten die echt goed te doen zijn!

profile-pic
Inge Braspenning

Ik heb een aantal jaar geleden Monique's (gratis) webinars gevolgd die de lijn van haar boek en cursus volgden en was direct heel enthousiast. In november van 2016 startte ik aan het programma. Op dat moment begon mijn echte avontuur met Monique.

Ik had een dochtertje van bijna 2 en was zwanger van een tweeling en ook al vond ik dat het qua opvoeding best goed ging, geloofde ik sterk dat dit nog beter zou kunnen. Monique heeft me geholpen door beter naar mijn dochter te luisteren, haar spiegelende reacties te herkennen en wat mee te doen. Af en toe ook voor mezelf te kiezen en niet alles in het het teken van het gezin te stellen. Daarbij geloof ik sterk in blije moeder zorgt voor blije kinderen. Positieve affirmaties helpen niet alleen mijzelf, maar ook mijn man en kinderen. De sessies vinden plaats via skype en was dus heel makkelijk voor mij in te plannen als de kindjes in bed lagen. Monique luistert niet alleen naar wat je zegt, maar hoort ook goed wat je niet zegt. Ze helpt je verder te gaan dan je eigenlijk denkt dat je kan.

De diverse modules die ze in haar boek en tijdens de cursus behandelt, sluiten perfect aan bij hoe ik in het leven wil staan en wat voor een soort moeder ik wil zijn. Een aantal zaken weet je wel, maar de manier waarop zij het behandelt, geven toch weer net dat extra zetje wat je nodig blijkt te hebben. Of althans ik wel, om het beter te doen en ook te blijven doen. Sommige zaken waren helemaal nieuw voor me. Zo stelde ik altijd al doelen op professioneel gebied, maar nooit voor mezelf en het gezin.

Ik ben haar erg dankbaar wat ze voor mij en mijn gezin betekent.

profile-pic
Anne - Marije Short - Corporaal

No Limit Parenting kwam precies op het juiste moment voor mij. Dankzij Monique ben ik me ervan bewust door lief te zijn voor jezelf, te geloven "in jezelf en waar je voor staat", je niet alleen een positief zelfbeeld creëert, maar dit ook behoudt en eveneens doorgeeft in de opvoeding van je kinderen.

Monique deelt niet alleen haar overvloed aan kennis, zij reikt super handige en praktische tools aan, waar je (soms met een beetje geduld), meteen mee aan de slag kunt, met als resultaat een “shift” naar een positieve mindset. Ik heb het genoegen gehad om nu ongeveer twee jaar met Monique samen te werken. Om een ​​lang verhaal kort te maken, heeft ze mijn leven veranderd ... ten goede.

Ze daagt je uit om naar binnen te gaan, diep te graven en die buitenste lagen los te laten om de beste versie van jezelf te worden, een werkelijk prachtig proces. Ze is als de cheerleader die je nooit in de steek zal laten of jouw kant zal verlaten. Ze heeft me geholpen om veel 'verborgen schatten' in het leven te vinden en heeft mijn leven nog mooier gemaakt. Ik kon haar niet genoeg bedanken omdat ze een deel van mijn leven was en ik kijk er echt naar uit om nog vele jaren met haar samen te werken.

Wat is het resultaat?

In 6 online modules leer ik je om die veranderingen in je mindset en in je dagelijkse routines aan te brengen, die jou meer vrijheid, rust, voldoening en succes gaan brengen in jouw bedrijf, jouw gezin en jouw leven.

In heldere stappen en aan de hand van praktische oefeningen laat ik je zien hoe

 • Je beter voor jezelf kunt gaan zorgen en je eigenwaarde kunt opbouwen
 • Je meer vertrouwen ontwikkelt om bewustere keuzes te gaan maken
 • Je meer van het leven kunt genieten door meer in het NU te zijn
 • Je je passie vindt en je hart kunt gaan volgen
 • Je liefdevoller kunt communiceren en meer echt contact kunt maken met anderen
 • Je alles in je leven kunt manifesteren waar je van droomt
 • Je kinderen een positieve en op groei gerichte mindset kunt meegeven

Slow down. Wake up. Find your joy.

 • Module 1: Have the CONFIDENCE to Love yourself
 • Alles begint bij jezelf. Als je goed in je vel zit, komt je het beste tot je recht in alles wat je doet. In deze eerste module sta je stil bij jezelf en krijg je verschillende praktische oefeningen aangereikt, die helpen een positief en gezond zelfbeeld en meer zelfvertrouwen te ontwikkelen. Ook staan we stil bij het zelfbeeld van je kind en hoe jij daar een positieve rol in kunt spelen.
 • Module 2: Find the the CLARITY to make the Right Choices
 • Het combineren van gezin en werk kan leiden tot gevoelens van schuld, tekort schieten en overbelasting. In deze module leer je hier beter mee omgaan, door o.a. stil te staan bij jouw persoonlijke waarden en te bedenken wat voor jou er nu eigenlijk echt toe doet in het vormgeven van je leven.
 • Module 3: Focus your CONCENTRATION to deal with Overwhelm
 • In deze module aandacht voor mindfulness als instrument om beter om te gaan met stress, piekeren, onrust en “overwhelm”. Ook wordt stilgestaan bij perfectionisme, de neiging om voortdurend te oordelen en leren genieten in het hier-en-nu. Ook voor onze kinderen belangrijke vaardigheden om al jong te leren.
 • Module 4: Have the COURAGE to follow your Heart
 • In deze module ga je op zoek naar je eigen talenten, voorkeuren en passie, en hoe je deze meer kunt inzetten in je dagelijks functioneren thuis en op het werk of in je bedrijf. Ook aandacht voor belemmeringen en beperkende gedachten, waardoor we onszelf soms klein houden en onvoldoende zichtbaar maken wat we in huis hebben.
 • Module 5: Use Kind and Positive COMMUNICATION
 • Je krijgt verschillende kaders, tips en voorbeelden aangereikt om op meer effectief te gaan communiceren , waarbij gelijkwaardigheid en de positieve intentie centraal staat. Grenzen aangeven, luisteren, duidelijk zijn en investeren in onderlinge relaties, zijn allemaal vaardigheden waarbij we in deze module stilstaan.
 • Module 6: Make the COMMITMENT to stay on Track
 • In deze laatste module leren deelnemers hoe ze het geleerde kunnen vasthouden en nieuwe, positieve dagelijkse gewoontes kunnen invoeren in hun drukke leven. In deze laatste module schrijf je -aan de hand van gerichte vragen- jouw persoonlijke manifesto, een soort persoonlijk statement. Een afsluitend document waarin je zaken voor jezelf vastlegt, en dat je gaat helpen daadwerkelijk in beweging te komen en de focus vast te houden na afronding van het programma.

Wacht niet langer!

Hoe kunnen we als moeders onze kinderen de beste basis geven, hoe geven we hen de juiste bagage mee om op zoek te gaan naar hun persoonlijke talenten, passie en geluk?

Het antwoord is eigenlijk heel simpel: door ons eigen geluk na te jagen, door groot te dromen en hen te laten zien wat mogelijk is.

Het is mijn missie en diepste wens om zoveel mogelijk ouders (en hiermee hun kinderen) te inspireren om voluit te leven, hun innerlijke stem te volgen en hen te helpen hiertoe de juiste mindset te ontwikkelen. Volgens mij is dat onze verantwoordelijkheid. Daarom heb ik No Limit Parenting voor jou gecreëerd.

Don't let the limits of your parents become the limits of your children.

De kracht van het programma

 • Mijn specifieke kennis en expertise als ontwikkelingspsycholoog (gespecialiseerd in de ontwikkeling van kinderen en de impact hierop van opvoeding en onderwijs), coach, trainer en moeder van vier kinderen met zo'n 20 jaar aan werk- en opvoedingservaring en ruim het dubbele aan levenservaring
 • Mijn 100% persoonlijke commitment en toewijding om jou het maximale uit het programma te laten halen en werkelijk in actie te komen door een VIP-dag bij start van het programma, waarbij we jouw persoonlijke doelen formuleren en 12 persoonlijke 1-op-1 coaching sessies met mij via Skype of Zoom
 • De brug die wordt gelegd tussen jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw persoonlijke pijn- en leerpunten en jouw persoonlijke blokkades en de ontwikkeling en uitdagingen van je kind
 • De afwisseling tussen theorie (de wetenschappelijke onderbouwing) en zeer praktische en bruikbare tips en tools die je meteen in de dagelijkse routine van je gezinsleven kunt toepassen
 • De intieme en warme groep van deelnemers in de Besloten Facebook groep (in dit programma geen tientallen deelnemers, waardoor je je overweldigd of ongezien voelt)
profile-pic
Angela Mos

Monique is een hartelijke, oprecht geïnteresseerde coach. Zij luistert door de regels heen en probeert zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat je nodig hebt. Zo is zij niet te beroerd om een ander traject in te gaan dan in eerste instantie is afgesproken.

Echt maatwerk dus!

Monique geeft ook een vriendelijke, tactische, maar prikkelende 'schop onder je kont' waar nodig. Je voelt je gehoord bij haar. Een traject waar ik met veel plezier aan terug denk en waar ik zo weer voor zou tekenen!

profile-pic
Mirjam van Beek

Ik ben zo blij dat ik op het spoor ben gekomen van Monique en haar Mindset Challenge. Het voelde echt aan dat het op het juiste moment kwam. Op dat moment dacht ik letterlijk 'wat heb ik te verliezen, laten we het maar eens proberen'. En ik heb nooit spijt gehad van deze beslissing! Ik ben vanaf het begin geïnspireerd door Monique's enthousiasme en energie. Ze stuurde (en stuurt nog steeds) veel positieve vibraties uit waardoor ik me heel gemakkelijk voor haar kan openstellen en mijn diepste gevoelens, gedachten, ideeën, twijfels, etc. kan delen.

Een van de dingen die ik echt leuk vind aan Monique is dat ze me altijd een goed gevoel over mezelf kan geven als ik me down voel of als ik het gevoel heb dat ik mezelf (of anderen) teleurgesteld heb. Ik ben begonnen met het No Limit Parenting programma met haar te doen omdat ik vond dat dat op dat moment het juiste programma voor mij was. Ook al had ik dit programma nog niet afgerond, ik heb me ook ingeschreven voor het Business programma. Reden hiervoor is dat ik me tijdens de NLP-modules meer bewust ben geworden van mijn sterktes, mogelijkheden en dromen. Een daarvan is het opzetten van een Bed&Breakfast en ik ben erg benieuwd hoe het jaarprogramma mij zal helpen deze droom te realiseren. Ga zo door, Monique. Je bent een inspiratie voor ons allemaal.

profile-pic
Lisa Eman

*LisaApproved* I'm at week 5 of this course, and already I know I'm doing better in many areas of my life. Monique not only has the experience as a mom (she has 4 kids!) and entrepreneur, you will feel as if she's talking directly to you.

You'll be surprised how easily you'll be peeling back the onion and exploring each layer of a more wonderful & powerful YOU :-)‪

#‎highlyrecommended‬

BONUS

Je ontvangt de paperback editie van het boek

No Limit Parenting 

Minder opvoeden, meer inspireren

In 6 stappen naar een buitengewoon leven voor jou en je gezin 

door mij persoonlijk gesigneerd en met een persoonlijke boodschap voor jou!

En hiermee heb je meteen toegang tot de bonuspagina met 6 gratis online E-books, werkbladen, checklists en kleurplaten.

Is dit programma interessant voor jou?

Boek dan nu een vrijblijvend en gratis intake gesprek. In dit intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bekijken we of er een goede match is om met elkaar aan het werk te gaan. Dit is essentieel voor een fijne samenwerking en goede resultaten. Samen bekijken we of het programma past bij jouw doelstellingen.

>