Voor multipassionate ondernemers die al hun ambities & ideeën  willen omzetten in een succesvol (online) bedrijf!


Ben jij die open-minded, ambitieuze en multipassionate vrouw DIE ALTIJD 1001 PROJECTEN TEGELIJKERTIJD DOET, MAAR OOK VAN HET GOEDE LEVEN WIL GENIETEN?

Dit is wat je al die tijd al zocht...De realiteit is vaak anders dan de succesverhalen

Zoveel business coaches, maar niemand die echt de klik maakt en jouw manier van denken en werken echt snapt. Ik kreeg ook vaak wazige blikken als ik vertelde wat ik deed, de vraag waarom ik nu weer iets anders ging doen. Of ik niet beter eerste één ding kon afmaken, voordat ik weer in iets anders zou investeren. Diverse business coaches met wie ik werkte adviseerden me allemaal een niche te kiezen en een duidelijk profiel. Hoe weet men anders waar je van bent? Ik zou mijn bedrijf simpeler moeten maken, met een helder aanbod, vooral niet teveel. En ergens klonk dat me ook goed in de oren: meer eenvoud en rust in mijn bedrijf en leven. Ik volgde enkele adviezen op, maar toch stroomde het niet. Integendeel, het leek of er steeds meer energie weglekte. Ik was mezelf gewoon niet.  Voor je het weet kom je in een negatieve spiraal terecht


Waar je zo enthousiast begon als ondernemer met je eigen bedrijf, sluipt vroeger of later de twijfel onder je huid. Je trekt nog niet zoveel klanten aan als je zou willen, en je weet eigenlijk niet hoe dat komt. Je hebt zoveel expertise te delen en je weet dat je jouw klanten echt goed kunt helpen. Maar je dagen vullen zich met allerlei randzaken. 

Misschien ga je op zoek naar informatie online - er is wel alles wel een format of blauwdruk te vinden -  of heb je een business coach ingehuurd. Maar iedereen lijkt iets anders te adviseren of de adviezen sluiten niet aan bij jouw doelgroep of missie, maar vooral niet bij jouw veelzijdigheid en multi-passionate brein. En dan je positionering! Hoe communiceer je al die verschillende zaken helder naar potentiële klanten?  Hoe ga je in dit woud van (online) ondernemers opvallen en jezelf onderscheiden? Allemaal vragen die ik ook had toen ik begon.

Het grootste gevaar is dat je belandt in "analysis paralysis". Je blokkeert, je ziet door de bomen het bos niet meer, je verliest je vuur. Je wordt er bijna moedeloos van en je voelt jezelf steeds kleiner.  Je weet niet meer welke stappen je moet nemen, je verspilt tijd aan de verkeerde zaken, je gaat steeds meer twijfelen of het ondernemerschap wel voor jou is, of het wel bij je past. En dat is dan het begin van het einde. Want als je het geloof in jezelf verliest als ondernemer, kun je jouw klanten ook niet meer goed helpen. 

Ben je moe van de tegenstrijdige adviezen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag je je af waar te beginnen? Wil je meer zichtbaar zijn en meer impact maken? Kijk je met jaloezie hoe andere ondernemers jou links en rechts inhalen? Zoek je hulp bij het verbinden van alle losse puzzelstukjes in jouw bedrijf? Ben je er klaar mee tijd te verliezen?

Inmiddels weet ik: Er zijn zoveel manieren om je bedrijf op te bouwen, maar waar het om gaat is wat nu echt bij jou past. Ik help jou je ambities waar te maken vanuit innerlijke rust.

HOE ZOU JE JE VOELEN, WANNEER HET ER ALLEMAAL MAG ZIJN?
HOE KAN HET ANDERS?

 Je ben een "Woman on a Mission". Je bent ambitieus en draagt graag je steentje bij aan een betere wereld. Maar je bedrijf is geen hobby. 
Je wilt ook goed verdienen. Zodat jij ook goed voor jezelf kunt zorgen.
Zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen.

Dit online programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke, multipassionate ondernemers die:
- die willen ondernemen vanuit rust, kwaliteit en overvloed en echt impact willen maken met hun werk;
- die zoeken naar meer autonomie, vrijheid, uitdaging, vervulling en voldoening in hun werk en leven;
- die hun eigen waarde serieus nemen en bereid zijn in zichzelf te investeren. 

Zoek jij naar een manier om:
 Al jouw unieke talenten, kwaliteiten en waarden op jouw eigen manier neer te zetten in een eigen bedrijf, 
zonder overweldigd te raken of het gevoel te hebben dat je richting mist?

De beste resultaten behalen voor je klanten? En de wereld een beetje mooier maken?
Meer financiële speelruimte te creëren, zodat er meer keuzemogelijkheden ontstaan?

Het goede nieuws is dat dat ook voor jou mogelijk is!

Hèt antwoord op de vraag hoe je een succesvol bedrijf bouwt met  al jouw talenten

Strategie en mindset


Zes pijlers staan centraal in het programma: Confidence, Clarity, Concentration, Courage, Communication en Commitment. 
Door aan al deze aspecten in samenhang aandacht te besteden, bouw je een stevig fundament.


Tegelijkertijd is het de bedoeling dat je meteen gaat implementeren. Dus geen verstoppertje spelen, geen uitstelgedrag, geen perfectionisme. Je krijgt de tools en oefeningen aangereikt om voor eens en altijd mee af te rekenen met alle vormen van zelf-sabotage. 

Je bedrijf groeit zo groot als jij groeit. Vandaar dat we in het programma veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Het leren omgaan met stress, werken aan jouw relatie met jezelf en het eigen maken van dagelijkse positieve routines ook.
Een succesvol bedrijf bouw je door de juiste mix van strategie en mindset. Beiden zijn belangrijk.

Gedurende het traject wordt aan de volgende aspecten aandacht besteed:
- Implementatie van alle praktische kennis en informatie die je opdoet;
- Mastery van de benodigde mindset skills op het gebied van zelfvertrouwen, geld, succes en overvloed;
- Zelfzorg en het organiseren van support en ondersteuning;
- Samenwerking en een warme community om je te helpen je doelen te behalen.
Het programma drie rode draden, zonder welke geen enkel bedrijf tot bloei komt, en die vaak onderschat worden:

 Selfcare: jij bent je bedrijf, jij bent jouw instrument, dus jij moet leren hoe je in topconditie blijft: fysiek, mentaal en spiritueel. De tijd nemen om goed voor jezelf te zorgen is geen luxe, maar een noodzakelijkheid als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen.

Mindset: zonder een 'growth' mindset is de kans op succes klein, dus dagelijks mindset werk om uit je 'fixed' mindset te komen of te blijven is van essentieel belang. Je bewust worden van al je belemmerende overtuigingen en deze weten om te draaien vraagt commitment en oefening.

Empowerment: werken aan je zelfvertrouwen, drempels overwinnen rond zichtbaarheid, je waarde en plek claimen, kortom jezelf kunnen motiveren en het geloof in jezelf kunnen activeren als dat nodig is, is de laatste rode draad. 

Deze drie rode draden krijgen in het programma aandacht in de vorm van concrete oefeningen en opdrachten in de prachtige online leeromgeving.
Hoe ga ik jou helpen?

Om een succesvol bedrijf te bouwen zijn er veel puzzelstukjes nodig: een functionele website, een goed systeem om klanten aan te trekken, de juiste business- en coaching skills, een heldere marketing strategie (mama-marketing), een sterke branding, een hoogwaardig aanbod, de juiste prijsstelling en een onoverwinnelijke mindset. In dit programma valt alles samen. Geen losse puzzelstukjes, maar de hele puzzel.

Het Business Traject is anders dan veel andere programma's. We beginnen met het in kaart brengen met jouw diepste verlangens in het leven en vertalen dit vervolgens naar een businessmodel dat jou op het lijf geschreven is. Je stelt meteen een omzet- en inkomensdoel, gebaseerd op jouw verlangens en ideale lifestyle, en we stemmen jouw businessmodel daarop af. Zodat je prijzen en diensten naadloos zijn afgestemd op jouw doelen en datgene wat je het liefste doet binnen jouw bedrijf.

Wil je lekker zelfstandig aan de slag of word je liever VIP-klant?

Ik help je stap voor stap door de 6 modules heen met handige werkboeken, checklists en video's in een overzichtelijke online leeromgeving. Het wijst zich allemaal vanzelf. Je kunt het programma in principe geheel zelfstandig doorlopen, maar je kunt ook kiezen voor het VIP-traject, waarbij zes 1-op-1 calls met mij zijn inbegrepen. Ook mag je me als VIP-klant altijd tussendoor benaderen via email of app met vragen en geef ik graag feedback op teksten en ideeën. VIP is bij mij echt VIP! Als je twijfelt wat het beste bij je past of wat de meerwaarde is van de 1-op-1 calls naast het online programma, boek dan gerust jouw gratis Clarity Call, dan bespreken we samen de opties.
Een heldere online leeromgeving & een app voor 'on the road'

 
PROFITEER VAN MIJN LEERCURVE

Bespaar jezelf bergen tijd en energie door met een bewezen aanpak aan de slag te gaan. Ik heb deze stappen zelf allemaal doorlopen en de afgelopen jaren verfijnd, zodat jij jouw groeicurve enorm kunt versnellen. Concreet, doorleefd en praktisch toepasbaar. Ik bied je alle puzzelstukjes, zodat jij je eigen puzzel kunt creëren op een manier die bij jou past en die je ambities vleugels gaat geven.

Hoe heerlijk is het wanneer alles gaat stromen, je telkens weet welke volgende stap je mag zetten 
en je kunt werken vanuit flow en vertrouwen. 
Jouw klanten supergoed helpen, een royaal inkomen verdienen en jouw missie leven.
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Wat levert dit programma jou op?

In dit programma doe je een heleboel kennis op over (online) ondernemen, sales, branding & marketing, werk je aan alle mindset aspecten die komen kijken bij het bouwen of upgraden van een eigen bedrijf, en je implementeert alles direct in de praktijk. 
Aan het eind heb je een solide basis gelegd en je eerste (nieuwe) klanten verwelkomd.

WIE IS JE MENTOR?

Monique Daal
Ik ben je teacher, coach, mentor, sparringpartner 
&  stok achter de deur!Als psychologe, coach en ervaren ondernemer heb ik jou veel te bieden. Ik word heel blij van samenwerken met slimme vrouwen met een missie, die ondanks hun onzekerheden groots willen ondernemen. Bewuste vrouwen zoals jij help ik graag hun dromen waar te maken. 

De vrouwen die ik vóór jou mocht begeleiden maakten allemaal grote stappen voorwaarts zowel in hun business als in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik investeerde afgelopen jaren tienduizenden euro's in coaching en business programma's en deel graag al mijn kennis met jou. 

Mijn coaching is lekker praktisch en spiritueel tegelijkertijd.  Ik heb veel dingen gedaan die ik spannend vond en waarvoor ik risico's moest nemen. Vaak gevallen, maar altijd weer opgestaan. Iets wat je als ondernemer nodig hebt en dat leer ik jou ook graag. Zodat je een bedrijf gaat neerzetten waar je super trots op bent, waarmee je impact maakt en ook nog eens goed verdient. Ik sta te popelen om met jou aan de slag te gaan!
 
 


Waarom is dit perfect voor jou?


Jij bent mijn favoriete mens. Je hebt zoveel te delen. Je hebt ambitie en wilt blijven groeien. Daar leef je voor.  Je hebt een missie. Je wilt kwaliteit leveren aan je klanten, maar je wilt ook kwaliteit ervaren in je eigen leven. En diep van binnen weet je dat je je ambities kunt waarmaken. Je hebt het in je.

Maar daarvoor wil  je wel energie overhouden om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Nu lekt er veel energie weg naar de administratie, gebrek aan structuur in je bedrijf, onzekerheid over je marketing en positionering. Dat wil je niet. Je wilt ondernemen met 'ease & grace'. Je houdt ervan hard te werken, zeker als dat werk je energie geeft, maar het moet wel ergens toe leiden.


Veel gestelde vragen


Staat jouw vraag er niet bij, neem dan even contact op via het contactformulier.

1. Is het programma interessant voor mij?

Uiteraard kun je zelf het beste inschatten of dit programma bij je past. Als je je herkent in wat op deze pagina wordt beschreven, als het je inspireert en jou aanzet tot actie, dan denk ik dat je zeker iets aan het programma zult hebben. Vaak weten we al best veel, in ieder geval meer dan we denken, maar het in de praktijk brengen is lastig. Door actief aan de slag te gaan met de lesstof en de ervaringen te delen via de Facebookgroep, wordt het makkelijker jouw doelen te behalen.

Hierbij maakt het niet uit of je nu net start of al fulltime bezig bent met je business en je zoekt een betere manier waarop jij je aanbod in de markt kan zetten met flow, met gemak en plezier? In beide gevallen is het antwoord : ja, dit is het programma dat je nodig hebt. Dit is ook een aanrader voor al wie het gevoel heeft vast te zitten in je business, voor wie de marketing niet lijkt te werken. 

2. Hoe lang duurt het programma En hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Het programma bestaat uit 6 modules en 12 lessen. Hoelang je over het programma doet en hoeveel tijd je er wekelijks aan besteed, is uiteraard helemaal aan jezelf. Het programma start onmiddellijk na jouw betaling. Als je kiest voor de éénmalige betaling, krijg je meteen lifelong toegang tot alle modules + bonussen. Al raad ik je wel aan om niet te gaan binge-watchen. Kijken en implementeren. Dat is hoe je de beste resultaten zult behalen. De gemiddelde periode waarin deelnemers het programma doorlopen is 6-12 maanden. Het hangt af van wat je al hebt staan en in welke fase je verkeert met je bedrijf.

3. Ontvang ik alle lessen in één keer?

Dat ligt eraan hoe je betaalt. Als je in één keer betaalt, worden alle lessen meteen opengezet. Wanneer je kiest voor het payment plan (alleen mogelijk bij de VIP-variant), dan worden de lessen in 3 blokken voor je opengezet. Maar geen zorgen, het ritme in de lessen zal er niet door onderbroken worden. Het is sowieso aan te raden de lessen te doorlopen in de volgorde die wordt aangeboden. De cursus blijft levenslang voor je toegankelijk en wordt regelmatig bijgewerkt.

4. Hoeveel contact heb ik met monique zelf?

Als je voor de online versie kiest (de Do It Yourself-variant), kun je binnen in de Facebookgroep vragen stellen en persoonlijk antwoord krijgen. Ze gaat hier ook regelmatig LIVE. In het VIP-traject zitten zes 1-op-1 calls via Zoom inbegrepen. In deze calls werkt Monique samen met jou echt naar jouw succes. Bovendien biedt Monique in dat geval onbeperkt email support.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Dat is alleen mogelijk voor de VIP-variant. Je betaalt dan in drie maandelijkse termijnen waarbij de eerste termijn betaald moet zijn bij het startmoment van het programma.

6. Hoe zit het met refunds?

Nope, geen refunds. Daar geloof ik niet in. Als je JA zegt, wees er dan ook klaar voor. Go all in. Het programma heeft zichzelf de afgelopen jaren al bewezen. Het is nu echt aan jou. Succesvolle ondernemers zoeken geen weg terug – ze zoeken een weg om het waar te maken. Jij hebt alles in je! En deze cursus biedt je alles. Met de ondersteuning van mij en je medecursisten gaat het zeker lukken!

7. Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment instromen in het programma. Stuur me gewoon even een email op support@moniquedaal.com. Zodra de betaling in orde is, krijg je toegang tot de lessen en de Besloten Facebook Groep.

Wacht niet langer!

Hèt business programma voor passievolle ondernemers!


Amount to be charged:

Payment Info

Ik kijk er zo naar uit om met jou te werken en jouw bedrijf een succes te maken.  
Meld je hier aan.

Ja, ik neem (eindelijk) mezelf en mijn bedrijf next level
Meer bereik, meer verdienen, meer plezier.