bundel doelen stellen 


Niet SMART maar vanuit het hart

Deze bundel bestaat uit een werkboek en een online masterclass van ongeveer een uur, waarin ik dieper inga op de 7 redenen waarom jij je doelen niet behaalt.  

In het werkboek geef ik je de drie stappen om doelen te stellen die je wel gaat halen, inclusief invulbladen om meteen mee aan de slag te gaan. 

Ik leg je ook het verschil uit tussen doelen en intenties en je krijgt tips hoe je je energie en inspiratie kunt vasthouden bij het werken aan je doelen. Begin met het eind voor ogen
Na aankoop kun je het werkboek meteen downloaden en direct de masterclass bekijken. Inclusief stappenplan, werkbladen, maandplanner en weekplanning.

Prijs: €17,-wie ben ik?

Monique Daal is opgeleid tot ontwikkelingspsycholoog en vitaliteitscoach. Sinds 2002 richtte zij drie succesvolle bedrijven op. Daarnaast deed zij een ruime internationale ervaring op als (beleids-) adviseur, projectleider, trainer en coach in de non-profit sector en bij de overheid. 

Als business mentor begeleidt zij nu multipassionate ondernemers en coaches, die net als zij het verschil willen maken en een steentje willen bijdragen aan een liefdevolle wereld. Met haar man en vier kinderen woonde zij 10 jaar op drie continenten en keerde zij terug in 2018 in haar geboortestad Rotterdam.

Met Next Level Mama wil ze de veerkracht en daadkracht van moeders versterken vanuit het geloof dat dit de beste investering is in de toekomst van onze kinderen.

Let's do this !

Doelen stellen vanuit het hart

Amount to be charged:

Payment Info

                                                                                                Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021