Voor multipassionate ondernemers die al hun ambities & ideeën  willen omzetten in een succesvol (online) bedrijf!


Ben jij die open-minded, ambitieuze en multipassionate vrouw DIE ALTIJD 1001 PROJECTEN TEGELIJKERTIJD DOET, MAAR OOK VAN HET GOEDE LEVEN WIL GENIETEN?

Neem nu de eerste stap...

Module 1 van mijn super succesvolle business programmaHet begint bij jou

Ben je pas kort op het ondernemerspad? Dan is dit het perfecte aanbod voor jou! In deze bundel, die bestaat uit de eerste bundel uit mijn super succesvolle online business programma, sta je eerst stil bij jezelf. Je wilt immers een bedrijf bouwen die precies past bij jouw waarden, kwaliteiten en lifestyle.

Onderneem je al langer? Dan kan het af en toe heel goed zijn eens terug te keren naar de tekentafel. Zeker als multipassionate ondernemer kan het namelijk gebeuren dat je er op enig moment achter komt, dat je bedrijf eigenlijk helemaal niet meer bij je past. Of dat je aanbod teveel versnipperd is geraakt. Of dat je creativiteit niet meer stroomt. Ook dan is het heel waardevol weer even terug te keren bij jezelf.

Terug naar de tekentafel


Waar je zo enthousiast begon als ondernemer met je eigen bedrijf, sluipt vroeger of later de twijfel onder je huid. Je trekt nog niet zoveel klanten aan als je zou willen, en je weet eigenlijk niet hoe dat komt. Je hebt zoveel expertise te delen en je weet dat je jouw klanten echt goed kunt helpen. Maar je dagen vullen zich met allerlei randzaken. Of je hebt wel plannen, maar je hebt geen idee waar te beginnen.

Misschien ga je op zoek naar informatie online - er is wel alles wel een format of blauwdruk te vinden -  of heb je een business coach ingehuurd. Maar iedereen lijkt iets anders te adviseren of de adviezen sluiten niet aan bij jouw doelgroep of missie, maar vooral niet bij jouw veelzijdigheid en multi-passionate brein. En dan je positionering! Hoe communiceer je al die verschillende zaken helder naar potentiële klanten?  Hoe ga je in dit woud van (online) ondernemers opvallen en jezelf onderscheiden? Allemaal vragen die ik ook had toen ik begon.

Het grootste gevaar is dat je belandt in "analysis paralysis". Je blokkeert, je ziet door de bomen het bos niet meer, je verliest je vuur. Je wordt er bijna moedeloos van en je voelt jezelf steeds kleiner.  Je weet niet meer welke stappen je moet nemen, je verspilt tijd aan de verkeerde zaken, je gaat steeds meer twijfelen of het ondernemerschap wel voor jou is, of het wel bij je past. En dat is dan het begin van het einde. Want als je het geloof in jezelf verliest als ondernemer, kun je jouw klanten ook niet meer goed helpen. 

Ben je moe van de tegenstrijdige adviezen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag je je af waar te beginnen? Bij jezelf!
Jij als mens en jij als ondernemer

 Je ben een "Woman on a Mission". 
Je bent ambitieus en draagt graag je steentje bij aan een betere wereld. Maar je bedrijf is geen hobby. 
Je wilt ook goed verdienen. Zodat jij ook goed voor jezelf kunt zorgen.
Zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen.

De beste manier om een goede basis te leggen voor je bedrijf is stil te staan bij jezelf!

Wie ben jij als mens? Waar gaat je hart sneller van kloppen, waar ben je goed in
en welke eigenschappen passen echt bij jou? En is je werk hierin een refectie
van jouw verlangen, je kwaliteiten en je waarden?
Dat is de basis voor je eigen bedrijf. 
Het gaat erom dat jij doet waar jouw hart van gaat zingen op jouw unieke manier. 

Je eigen bedrijf opzetten, runnen en laten groeien, kan op vele manieren.

De tweede vraag is wie jij bent als ondernemer. 
Veel vrouwen hebben het over hun ‘bedrijfje’, wanneer ze over hun business praten. 
We vinden het lastig anderen te vertellen waar we goed in zijn, 
of waarom de klant voor ons zou moeten kiezen. 
 Bij deze nodig ik je uit te gaan visualiseren hoe jouw leven als ondernemer eruit ziet, 
en op welke manier jouw bedrijf een plek heeft in jouw leven. 
Welke manier van werken past het best bij jou?

Hèt antwoord op de vraag hoe je een succesvolle basis legt voor jouw bedrijf

Hoe ga ik jou helpen?

In twee uitgebreide werkboeken neem ik je mee door de eerste stappen om eens stil te staan bij jouw ideale leven. Hoeveel omzet heb je eigenlijk nodig om dat ideale leven te leiden? Je gaat nadenken over jouw visie, je waarden, je verdienmodel, je kwaliteiten.

Het zijn allemaal puzzelstukjes om je bedrijf zodanig vorm te geven dat het je past als een maatpak.
De strategieën en de mindset komen laten.
JIJ bent de basis.

Eerst even sparren?
Boek hier je Clarity Call.


Een heldere online leeromgeving & een app voor 'on the road'

 

Wat levert deze jou op?

In deze  module wordt je uitgenodigd weer even terug te keren bij jezeld.
Je doet daarnaast kennis op over (online) ondernemen, sales, branding & marketing, werk je aan alle mindset aspecten die komen kijken bij het bouwen of upgraden van een eigen bedrijf, en je implementeert alles direct in de praktijk. 
Aan het eind heb je een solide basis gelegd en je eerste (nieuwe) klanten verwelkomd.

WIE IS JE MENTOR?

Monique Daal
Ik ben je teacher, coach, mentor, sparringpartner 
&  stok achter de deur!Als psychologe, coach en ervaren ondernemer heb ik jou veel te bieden. Ik word heel blij van samenwerken met slimme vrouwen met een missie, die ondanks hun onzekerheden groots willen ondernemen. Bewuste vrouwen zoals jij help ik graag hun dromen waar te maken. 

De vrouwen die ik vóór jou mocht begeleiden maakten allemaal grote stappen voorwaarts zowel in hun business als in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik investeerde afgelopen jaren tienduizenden euro's in coaching en business programma's en deel graag al mijn kennis met jou. 

Mijn coaching is lekker praktisch en spiritueel tegelijkertijd.  Ik heb veel dingen gedaan die ik spannend vond en waarvoor ik risico's moest nemen. Vaak gevallen, maar altijd weer opgestaan. Iets wat je als ondernemer nodig hebt en dat leer ik jou ook graag. Zodat je een bedrijf gaat neerzetten waar je super trots op bent, waarmee je impact maakt en ook nog eens goed verdient. Ik sta te popelen om met jou aan de slag te gaan!
 
 


Waarom is dit perfect voor jou?


Jij bent mijn favoriete mens. Je hebt zoveel te delen. Je hebt ambitie en wilt blijven groeien. Daar leef je voor.  Je hebt een missie. Je wilt kwaliteit leveren aan je klanten, maar je wilt ook kwaliteit ervaren in je eigen leven. En diep van binnen weet je dat je je ambities kunt waarmaken. Je hebt het in je.

Maar daarvoor wil  je wel energie overhouden om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Nu lekt er veel energie weg naar de administratie, gebrek aan structuur in je bedrijf, onzekerheid over je marketing en positionering. Dat wil je niet. Je wilt ondernemen met 'ease & grace'. Je houdt ervan hard te werken, zeker als dat werk je energie geeft, maar het moet wel ergens toe leiden.


Veel gestelde vragen


Staat jouw vraag er niet bij, neem dan even contact op via het contactformulier.

1. Is het programma interessant voor mij?

Uiteraard kun je zelf het beste inschatten of dit programma bij je past. Als je je herkent in wat op deze pagina wordt beschreven, als het je inspireert en jou aanzet tot actie, dan denk ik dat je zeker iets aan het programma zult hebben. Vaak weten we al best veel, in ieder geval meer dan we denken, maar het in de praktijk brengen is lastig. Door actief aan de slag te gaan met de lesstof en de ervaringen te delen via de Facebookgroep, wordt het makkelijker jouw doelen te behalen.

Hierbij maakt het niet uit of je nu net start of al fulltime bezig bent met je business en je zoekt een betere manier waarop jij je aanbod in de markt kan zetten met flow, met gemak en plezier? In beide gevallen is het antwoord : ja, dit is het programma dat je nodig hebt. Dit is ook een aanrader voor al wie het gevoel heeft vast te zitten in je business, voor wie de marketing niet lijkt te werken. 

2. Hoe lang duurt het programma En hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Het programma bestaat uit 6 modules en 12 lessen. Hoelang je over het programma doet en hoeveel tijd je er wekelijks aan besteed, is uiteraard helemaal aan jezelf. Het programma start onmiddellijk na jouw betaling. Als je kiest voor de éénmalige betaling, krijg je meteen lifelong toegang tot alle modules + bonussen. Al raad ik je wel aan om niet te gaan binge-watchen. Kijken en implementeren. Dat is hoe je de beste resultaten zult behalen. De gemiddelde periode waarin deelnemers het programma doorlopen is 6-12 maanden. Het hangt af van wat je al hebt staan en in welke fase je verkeert met je bedrijf.

3. Ontvang ik alle lessen in één keer?

Dat ligt eraan hoe je betaalt. Als je in één keer betaalt, worden alle lessen meteen opengezet. Wanneer je kiest voor het payment plan (alleen mogelijk bij de VIP-variant), dan worden de lessen in 3 blokken voor je opengezet. Maar geen zorgen, het ritme in de lessen zal er niet door onderbroken worden. Het is sowieso aan te raden de lessen te doorlopen in de volgorde die wordt aangeboden. De cursus blijft levenslang voor je toegankelijk en wordt regelmatig bijgewerkt.

4. Hoeveel contact heb ik met monique zelf?

Als je voor de online versie kiest (de Do It Yourself-variant), kun je binnen in de Facebookgroep vragen stellen en persoonlijk antwoord krijgen. Ze gaat hier ook regelmatig LIVE. In het VIP-traject zitten zes 1-op-1 calls via Zoom inbegrepen. In deze calls werkt Monique samen met jou echt naar jouw succes. Bovendien biedt Monique in dat geval onbeperkt email support.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Dat is alleen mogelijk voor de VIP-variant. Je betaalt dan in drie maandelijkse termijnen waarbij de eerste termijn betaald moet zijn bij het startmoment van het programma.

6. Hoe zit het met refunds?

Nope, geen refunds. Daar geloof ik niet in. Als je JA zegt, wees er dan ook klaar voor. Go all in. Het programma heeft zichzelf de afgelopen jaren al bewezen. Het is nu echt aan jou. Succesvolle ondernemers zoeken geen weg terug – ze zoeken een weg om het waar te maken. Jij hebt alles in je! En deze cursus biedt je alles. Met de ondersteuning van mij en je medecursisten gaat het zeker lukken!

7. Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment instromen in het programma. Stuur me gewoon even een email op support@moniquedaal.com. Zodra de betaling in orde is, krijg je toegang tot de lessen en de Besloten Facebook Groep.


Wacht niet langer! 

Ik kijk er zo naar uit om met jou te werken en jouw bedrijf een succes te maken.  
Meld je hier aan.

Ja, ik neem (eindelijk) mezelf en mijn bedrijf next level
Meer bereik, meer verdienen, meer plezier.