Voor bewuste & ambitieuze moeders die alles uit het leven willen halen


Hoe je in 7 stappen meer geluk, plezier en succes kunt ervaren in je leven, werk en gezin. 
Zonder stress, schuldgevoel of burn-out.

Investeer nu in jouw persoonlijke groei en inspireer je kinderen!


Lieve, bewuste en ambitieuze moeder,

 • Wil jij alles uit het leven halen? JA.
 • Wil jij het beste voor je kinderen? JA.
 • Wil je positief en zelfverzekerd in het leven staan? JA
 • Wil jij het leven leiden dat je je kinderen gunt? JA.
Dat kan!Wat is het geheim?


Het is de NEXT LEVEL MAMA mindset die je kunt ontwikkelen in 7 stappen. Het is een levenshouding doe je kunt ontwikkelen door het toepassen van een aantal makkelijke technieken.

Als moeder van 4 jonge kinderen ontwikkelde Monique Daal – zelf ontwikkelingspsycholoog – deze aanpak die al honderden vrouwen hielp meer aandacht aan zichzelf te besteden, grote dromen waar te maken en tegelijkertijd meer harmonie in huis te creëren. Een mooie combinatie van boekenwijsheid en persoonlijke ervaring die zij nu graag deelt met jou.

Een liefdevolle en eenvoudige manier om het moederschap te combineren
met jouw professionele ambities en persoonlijke groei.


Altijd weer kreeg ik die vraag: Hoe lukt het jou toch om meerdere bedrijven op te zetten, terwijl je vier jonge kinderen grootbrengt en met je gezin op drie continenten woonde? En dan ook nog voldoende energie overhouden voor jezelf en de goede dingen in het leven?

Traditionele overtuigingen over moederschap, maatschappelijk succes, de combinatie van werk & leven, het najagen van je ambities en een carrière staan je soms in de weg om je werkelijke doelen in werk en leven te behalen. Het lijkt er soms op of je alleen maar bezig bent met het wegwerken van actielijstjes en er steeds minder tijd over blijft voor jouw eigen behoeften, wensen en dromen.

Ben je succesvol in je werk, dan kun je je soms schuldig voelen richting je gezin. Is het wel goed voor je kinderen als je altijd maar met je werk bezig bent en er niet altijd bij bent op belangrijke momenten?

En andersom, als je je werk op een lager pitje zet voor je gezin, voel je je mogelijk schuldig dat je niets meer met jouw goede opleiding doet. Je raakt het gevoel kwijt dat je ertoe doet. Dat kan aan je gaan knagen en negatieve gevolgen hebben voor je gezondheid en geluk. Het lijkt erop dat je het nooit goed kunt doen.

HOE ZOU JE JE VOELEN, WANNEER je dit kon omdraaien?
HOE KAN HET ANDERS?

Met de 7 stappen uit de NEXT LEVEL MAMA aanpak pak je de regie terug, niet door nog harder te gaan rennen en nog meer te plannen, maar juist door stil te staan bij jezelf. Heel goed voor jezelf te gaan zorgen, - zowel fysiek, emotioneel, psychologisch als spiritueel -, en waar mogelijk samen met je kids en partner nieuwe vaardigheden en routines ontwikkelen, is de sleutel om uit deze vicieuze cirkel te stappen.

Hallo, ik ben Monique Daal.

Moeder van vier prachtige, eigen-wijze kinderen. Inmiddels zijn het pubers, maar nog niet zo lang geleden startte ik mijn eigen bedrijf toen ze nog klein waren. En toen de jongste twee jaar was, vetrokken we naar het geboorte-eiland van mijn man, Curaçao. Uiteindelijk verbleven we bijna 10 jaar in het buitenland, waarvan de laatste drie jaar in Sydney, Australië. In 2018 keerden we terug naar Nederland.

Voordat we vertrokken had ik al mijn eigen bedrijf. Een adviesbureau in het sociaal domein. In 2002 stapte ik uit een vaste baan als senior beleidsadviseur en startte voor mezelf. We hadden net ons tweede kindje verloren, dat na een voldragen zwangerschap levenloos werd geboren. Voor mij een stevige confrontatie met het feit, dat onze tijd hier eindig is. En tegelijkertijd een uitnodiging om het leven ten volle te leven en niet te verdoen met het afstrepen van actielijstjes.

En toch is dat een valkuil waar we zo regelmatig instappen. Het constant bezig zijn met de praktische zaken in het hier en nu, het najagen van doelen en resultaten, ons druk makend over kleine dingen die uiteindelijk niet bijdragen aan ons geluk of dat van anderen.

En is dat niet onze grootste wens voor onze kinderen? Willen we niet vooral dat onze kinderen gelukkig zijn? Wat als we zouden beginnen aan ons eigen geluk te werken?

Er was een tijd dat ik dacht dat ik er vooral voor de kinderen moest zijn. Maar ik had ook grote ambities als professional en met mijn bedrijf. Ik was immers meer dan moeder. Ik was verliefd om mijn werk en wilde impact maken, andere moeders helpen. En ik ben een levensgenieter, dus ik wilde ook genoeg tijd en geld hebben om mooie herinneringen te maken met mijn gezin. En gaandeweg ontdekte ik hoe ik dat allemaal kon combineren.

De afgelopen 20 jaar heb ik als psychologe, coach en trainer met honderden ouders en kinderen gewerkt. Ik hielp moeders om hun communicatievaardigheden te versterken, hun zelfvertrouwen te vergroten, anders met zichzelf en hun kinderen om te gaan en een positieve mindset te ontwikkelen. En met succes.


Het goede nieuws is dat dat ook voor jou mogelijk is!
Nu ben jij aan de beurt.

Leef het leven dat je je kinderen gunt!
En ik leer je hoe je dat doet.

Wat maakt dit programma bijzonder?


In mijn online programma leer ik je om die veranderingen in je mindset en in je dagelijkse routines aan te brengen, die jou meer vrijheid, rust, voldoening en succes gaan brengen in jouw bedrijf, jouw gezin en jouw leven. 

In  heldere stappen en aan de hand van praktische oefeningen laat ik je zien hoe:

 • Je beter voor jezelf kunt gaan zorgen en je eigenwaarde kunt opbouwen
 • Je meer vertrouwen ontwikkelt om bewustere keuzes te gaan maken
 • Je meer van het leven kunt genieten door meer in het NU te zijn
 • Je je passie vindt en je hart kunt gaan volgen
 • Je liefdevoller kunt communiceren en meer echt contact kunt maken met anderen
 • Je alles in je leven kunt manifesteren waar je van droomt
 • Je kinderen een positieve en op groei gerichte mindset kunt meegeven
De kracht van het programma ligt verscholen in de volgende punten:

 • Mijn specifieke kennis en expertise als ontwikkelingspsycholoog (gespecialiseerd in de ontwikkeling van kinderen en de impact hierop van opvoeding en onderwijs), coach, trainer en moeder van vier kinderen met zo'n 20 jaar aan werk- en opvoedingservaring en ruim het dubbele aan levenservaring
 • De brug die wordt gelegd tussen jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw persoonlijke pijn- en leerpunten en jouw persoonlijke blokkades en de ontwikkeling en uitdagingen van je kind
 • De afwisseling tussen theorie (de wetenschappelijke onderbouwing) en zeer praktische en bruikbare tips en tools die je meteen in de dagelijkse routine van je gezinsleven kunt toepassen
NEXT LEVEL MAMA is geen traditioneel of oppervlakkig opvoedprogramma. Ik ga je niet vertellen hoe jij je kind moet opvoeden.  Je krijgt geen standaardtips voor standaardproblemen of standaardcategorieën. NEXT LEVEL MAMA gaat over de mindset en levensvaardigheden die kinderen weerbaar maken, een positief zelfbeeld doen ontwikkelen en hen stimuleren het leven met volle overgave te leven.

Maar om te beginnen gaat het programma vooral over JOU. Want opvoeden begint bij jezelf. Het vinden van je eigen kracht en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid is een belangrijke rode draad. NEXT LEVEL MAMA is een liefdevolle en diepe duik in jezelf - een levensveranderend programma - waarmee je een belangrijke stap zet het leven te gaan leven dat je diep van binnen wenst en waardoor je steviger in je schoenen komt te staan en meer succes, voldoening en geluk zult gaan ervaren!


Hoe ga ik jou helpen?


Het programma bestaat uit 7 modules en 14 lessen.Per module gaan we in de eerste les in op het thema zelf en in de tweede les vertalen we dit naar het niveau van opvoeding en gezin. Je bepaalt zelf het tempo waarin je de lessen doet en ook de persoonlijke coaching sessies kun je flexibel inplannen, zoals het jou het beste uitkomt. Elke les bestaat uit trainingsvideo's, transcripts, een zorgvuldig samengesteld  werkboek, soms een audio-opname en/of extra opdrachten en informatie. Bij elke module ontvang je ook bonusmateriaal in de vorm van verdiepingswebinars, opnames van eerdere Q&A calls, extra werkvormen en oefeningen.

Wil je lekker zelfstandig aan de slag of word je liever VIP-klant?

Ik help je stap voor stap door de stof heen met handige werkboeken, checklists en video's in een overzichtelijke online leeromgeving. Het wijst zich allemaal vanzelf. Je kunt het programma in principe geheel zelfstandig doorlopen, maar je kunt ook kiezen voor het VIP-traject, waarbij zes 1-op-1 calls met mij zijn inbegrepen. Ook mag je me als VIP-klant altijd tussendoor benaderen via email of app met vragen en geef ik graag feedback op teksten en ideeën. VIP is bij mij echt VIP! Als je twijfelt wat het beste bij je past of wat de meerwaarde is van de 1-op-1 calls naast het online programma, boek dan gerust jouw gratis Clarity Call, dan bespreken we samen de opties.
Een heldere online leeromgeving & een app voor 'on the road'

  
Waarom is dit perfect voor jou?


Jij bent mijn favoriete mens. Je hebt zoveel te delen. Je hebt ambitie en wilt blijven groeien, persoonlijk en professioneel. Daar leef je voor.  Je wilt kwaliteit ervaren in je leven en gunt dit ook aan je kinderen. En diep van binnen weet je dat je je ambities kunt waarmaken. Je hebt het in je.

Maar daarvoor wil  je wel energie overhouden om te genieten. Nu lekt er veel energie weg naar actielijstjes, gebrek aan structuur in je hoofd en leven, onzekerheid over wat je wil en wat je kunt. Dat wil je niet. Je wilt het moederschap met 'ease & grace' combineren met je eigen ambities en behoeften.

Het Next Level Mama programma is erop gericht om jouw gezin mee te nemen in jouw leerprocesproces, of je nu jonge kinderen hebt of dat jouw kinderen al groter zijn en misschien al weer bijna het huis gaan verlaten. 

Want zo is het, kinderen worden geboren, groeien op en gaan vervolgens hun eigen weg. En de manier waarop ze dat doen, wordt in grote mate beïnvloed door de manier waarop jij het leven aan hen hebt gepresenteerd. De overtuigingen die je ze hebt meegegeven, maar vooral het leven dat jij hen voorleeft. Dus laten we hen het mooiste voorbeeld geven dat we kunnen, door het mooiste leven te leiden dat we maar kunnen.

Let’s put our minds together and see what life we can make for our children!

Wanneer jij waarlijk van jezelf leert houden en jouw droomleven durft te creëren, ligt er namelijk ook voor jezelf een mooie basis, straks als de kinderen het huis weer verlaten.

Stop daarom nooit om jezelf te blijven ontwikkelen, ook al is de valkuil nog zo groot om al je aandacht en energie nu in de opvoeding en behoeften van je kinderen te stoppen. 

Vergeet niet dezelfde hoeveelheid aandacht en energie te geven aan de belangrijkste persoon in jouw leven: JIJ!De Modules

MODULE 1: Have the CONFIDENCE to love yourself  'Take care of yourself'
Waarlijk van jezelf houden en jezelf accepteren is stap 1 naar een gelukkiger en vervuld leven.
Je krijgt verschillende praktische oefeningen aangereikt, die je helpen een gezond en positief zelfbeeld op te bouwen.
Ook staan we stil bij het zelfbeeld van je kind en hoe jij daar een positieve rol in kunt spelen.
 
MODULE  2: Find de the CLARITY to make the right choices 'Choose consciously'
In deze module leer je  hoe jij de juiste keuzes kunt maken zonder schuldgevoel en hoe je ook je kinderen hierin kan begeleiden. 
Als je weet wat je echt belangrijk vindt in de opvoeding en je leven, wordt kiezen makkelijker.  Als je je missie helder hebt, wordt het leven simpeler, je gaat terug naar jouw kern. Je ontwikkelt en versterkt in deze module jouw innerlijke kompas. 
 
MODULE 3: Focus your CONCENTRATION to deal with overwhelm 'Be mindful'
 Je leert jezelf en jouw kinderen meer aanwezig te zijn in het hier-en-nu. Ook laten we onze neiging te oordelen los, en brengen we onze piekergedachten tot rust. 
Hierdoor krijg je meer rust, focus en ruimte om meer te genieten van jouw mooie leven en simpelweg gelukkig te zijn. En gelukkige mensen zijn een magneet voor meer geluk! 
 
MODULE 4: Have the COURAGE to follow your heart 'Find your passion'
 Je leert waar je eigen passie ligt en hoe je jouw eigen, unieke creativiteit kunt laten stromen. Tegelijkertijd leer je hoe je je kinderen kunt stimuleren hun eigen pad te volgen, ook als deze afwijkt van de maatschappelijke norm. Weg met twijfels en jezelf klein houden, bouw aan je innerlijke moed om je dromen te volgen! 
 
MODULE 5: Use loving and positive COMMUNICATION 'Watch your language'
 In deze module krijg je meer informatie over het belang van een positieve en liefdevolle communicatie. Je krijgt verschillende kaders, tips en voorbeelden aangereikt om op een andere manier te gaan communiceren, waarbij gelijkwaardigheid en de positieve intentie centraal staat. Grenzen aangeven, luisteren, duidelijk zijn en investeren in de onderlinge relaties in het gezin, zijn allemaal vaardigheden waarbij in deze module wordt stil gestaan. Volledige acceptatie van jezelf en de ander zijn belangrijke voorwaarden in het echt contact maken met anderen.
 
MODULE 6: Make the COMMITMENT to keep on track 'Keep moving'
Je leert loslaten en je dromen waar te maken door geïnspireerde actie (dus zonder jezelf uit te putten). Daarnaast ga ik in op hoe je kinderen de vrijheid geeft hetzelfde te doen. 
In deze  laatste module schrijf je -aan de hand van gerichte vragen- jouw persoonlijke manifesto, een soort persoonlijk statement. Een afsluitend document waarin je zaken voor jezelf vastlegt, en dat je gaat helpen daadwerkelijk in  beweging te komen en de focus vast te houden na afronding van het programma. 

Wat levert dit programma jou op?


Met het doorlopen van de lessen zul je de volgende resultaten bereiken:

Je voelt je zeker over je jezelf en hebt een heldere & positieve visie op je leven
Je weet hoe je kunt omgaan met onzekerheid, stress, emoties en belemmerende overtuigingen
Je kijkt op een andere manier naar je kinderen en bouwt aan een open en liefdevolle relatie 
Je hebt de moed om je hart te volgen en je wensen en dromen na te jagen
Je voelt je energiek, ervaart focus en succes in je werk
Je hebt vertrouwen in jezelf, je kinderen en het leven
Je voelt dat je leeft en geniet van elk moment
Je staat relaxt in je gezin, werk en leven

WIE IS JE MENTOR?

Monique Daal
Ik ben je teacher, coach, mentor, sparringpartner 
&  stok achter de deur!Als psychologe, coach en ervaren ondernemer heb ik jou veel te bieden. Ik word heel blij van samenwerken met slimme vrouwen met ambitie. Bewuste vrouwen die hun dromen willen waarmaken, zowel privé met hun gezin als professioneel in hun werk.

De vrouwen die ik vóór jou mocht begeleiden maakten allemaal grote stappen voorwaarts zowel in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik investeerde afgelopen jaren tienduizenden euro's in coaching programma's en deel graag al mijn kennis met jou. 

Als je vanuit je eigen unieke talenten, angsten en eigenschappen in je kracht gaat staan, geef je je kinderen toestemming datzelfde te doen.

 
 


Veel gestelde vragen


Staat jouw vraag er niet bij, neem dan even contact op via het contactformulier.

1. Is het programma interessant voor mij?

Uiteraard kun je zelf het beste inschatten of dit programma bij je past. Als je je herkent in wat op deze pagina wordt beschreven, als het je inspireert en jou aanzet tot actie, dan denk ik dat je zeker iets aan het programma zult hebben. Vaak weten we al best veel, in ieder geval meer dan we denken, maar het in de praktijk brengen is lastig. Door actief aan de slag te gaan met de lesstof wordt het makkelijker jouw doelen te behalen.

2. Hoe lang duurt het programma En hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Hoelang je over het programma doet en hoeveel tijd je er wekelijks aan besteed, is uiteraard helemaal aan jezelf. Het programma start onmiddellijk na jouw betaling. Als je kiest voor de éénmalige betaling, krijg je meteen lifelong toegang tot alle modules + bonussen. Al raad ik je wel aan om niet te gaan binge-watchen. Kijken en implementeren. Dat is hoe je de beste resultaten zult behalen. De gemiddelde periode waarin deelnemers het programma doorlopen is 6-12 maanden. Het hangt ervan af waar je nu staat.

3. Ontvang ik alle lessen in één keer?

Zodra de betaling is verwerkt, worden alle lessen meteen opengezet. Wanneer je kiest voor het payment plan (alleen mogelijk bij de VIP-variant), dan worden de lessen in 3 blokken voor je opengezet. Maar geen zorgen, het ritme in de lessen zal er niet door onderbroken worden. Het is sowieso aan te raden de lessen te doorlopen in de volgorde die wordt aangeboden. De cursus blijft levenslang voor je toegankelijk en wordt regelmatig bijgewerkt.

4. Hoeveel contact heb ik met monique zelf?

Als je voor de online versie kiest (de Do It Yourself-variant), is er in principe geen persoonlijke ondersteuning. In het VIP-traject zitten zes 1-op-1 calls via Zoom inbegrepen. In deze calls werkt Monique samen met jou echt naar jouw succes. Bovendien biedt Monique in dat geval onbeperkt email support.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Dat is alleen mogelijk voor de VIP-variant. Je betaalt dan in drie maandelijkse termijnen waarbij de eerste termijn betaald moet zijn bij het startmoment van het programma.

6. Hoe zit het met refunds?

Nope, geen refunds. Daar geloof ik niet in. Als je JA zegt, wees er dan ook klaar voor. Go all in. Het programma heeft zichzelf de afgelopen jaren al bewezen. Het is nu echt aan jou. En ik weet zeker dat je positieve veranderingen zult realiseren. Je kunt het!

7. Wanneer kan ik starten?

Je kunt op elk moment instromen in het programma. Stuur me gewoon even een email op support@moniquedaal.com. Zodra de betaling in orde is, krijg je toegang tot de lessen.

Wacht niet langer!

Hèt business programma voor passievolle ondernemers!

BEN JIJ bewuste & AMBITIEUZE moeder die alles uit het leven wil halen?

Dit is wat je al die tijd al zocht...

Amount to be charged:

Payment Info

Ik kijk er zo naar uit om met jou te werken en jou te helpen jezelf op de eerste plaats te zetten.  
Meld je hier aan.

Ja, ik neem (eindelijk) mezelf en mijn gezin next level
Meer ontspanning, meer voldoening, meer plezier.