Voor ambitieuze coaches die moeders als niche hebben en op een hoger niveau willen ondernemen!


WIL JIJ MEER MOEDERS AANTREKKEN IN JOUW COACHING BEDRIJF 

EN MEER IMPACT MAKEN MET JE WERK?

Dit is wat je al die tijd al zocht...De realiteit is vaak anders dan de succesverhalen

Zoveel business coaches, maar niemand die echt de klik maakt met jouw doelgroep en missie.  Want werken met moeders doe je vanuit je hart. Waarschijnlijk heb je een uitgesproken visie en een sterk doorleefd verlangen. En je bent ambitieus: je wilt veel moeders bereiken, hen echt goed helpen, maar ook goed verdienen met jouw werk.

Er zijn zoveel manieren om je bedrijf op te bouwen, maar wat past nu echt bij jou? En wat werkt echt? Zijn moeders überhaupt wel investeringsbereidheid? Is het wel mogelijk een succesvol bedrijf te bouwen met het coachen van moeders?


Voor je het weet kom je in een negatieve spiraal terecht


Waar je zo enthousiast begon als ondernemer met je eigen coaching bedrijf, sluipt vroeger of later de twijfel onder je huid. Je trekt nog niet zoveel klanten aan als je zou willen, en je weet eigenlijk niet hoe dat komt. Je hebt zoveel expertise te delen en je weet dat je jouw klanten echt goed kunt helpen. Maar je dagen vullen zich met allerlei randzaken. 

Misschien ga je op zoek naar informatie online - er is wel alles wel een format of blauwdruk te vinden -  of heb je een business coach ingehuurd. Maar iedereen lijkt iets anders te adviseren of de adviezen sluiten niet aan bij jouw doelgroep of missie. Je hebt bewust gekozen om met moeders te werken, maar in business land lijkt niemand jouw taal te spreken. En dan je positionering! Er zijn al zoveel coaches. Hoe ga je in dit woud van coaches opvallen en jezelf onderscheiden? Wat zijn de beste vindplaatsen voor moeders die net als jij bereid zijn in zichzelf en hun succes te investeren? Allemaal vragen die ik ook had toen ik begon.

Het grootste gevaar is dat je belandt in "analysis paralysis". Je blokkeert, je ziet door de bomen het bos niet meer, je verliest je vuur. Je wordt er bijna moedeloos van en je voelt jezelf steeds kleiner.  Je weet niet meer welke stappen je moet nemen, je verspilt tijd aan de verkeerde zaken, je gaat steeds meer twijfelen of het ondernemerschap wel voor jou is, of het wel bij je past. En dat is dan het begin van het einde. Want als je het geloof in jezelf verliest als coach, kun je jouw klanten ook niet meer goed helpen. Je bent immers zelf je belangrijkste instrument.

Ben je moe van de tegenstrijdige adviezen? Zie je door de bomen het bos niet meer? Vraag je je af waar te beginnen? Wil je meer zichtbaar zijn en meer impact maken? Kijk je met jaloezie hoe andere mama-coaches jou links en rechts inhalen? Zoek je hulp bij het verbinden van alle losse puzzelstukjes in jouw bedrijf? Ben je er klaar mee tijd te verliezen?HOE KAN HET ANDERS?

Hoe zou het voor je zijn als je een helder aanbod had waarmee je de wereld veroverde?
Een hoogwaardig aanbod waarmee je je krachtig positioneert en je onderscheidt van de massa?

En een simpel marketing model waarmee je doorlopend 
potentiële klanten aantrekt?
Moeders die zichzelf serieus nemen en bereid zijn in zichzelf te investeren?

Natuurlijk wil je dat. Je ben immers een "Woman on a Mission". Je hebt een drive om moeders te 'empoweren'. Omdat je weet dat de wereld daar een beetje mooier van wordt. Want moeders maken de toekomst.

Maar je bedrijf is geen hobby. Je wilt ook goed verdienen. Zodat ook jij goed voor jezelf kunt zorgen.
Zodat je jouw klanten nog beter kunt helpen.

Je wilt voorleven wat je je klanten leert. Je grote dromen en ambities waarmaken vanuit rust, kracht en vertrouwen.

Je wilt werken met die moeders, die dit ook willen. Moeders die het leven voluit willen leven en hierin een voorbeeld willen zijn voor hun kinderen.
Die snappen dat de wereld snel verandert, dat het steeds 
belangrijker wordt dat je jezelf kunt redden. 
Die hun kinderen de juiste tools en minste willen meegeven.

Die bewuste keuzes willen maken in deze wereld vol keuzemogelijkheden. 
Moeders die willen genieten van het leven en anderen willen inspireren. 
Die willen leren hoe ze dat doen in hun druk bezette levens.

En die op zoek zijn naar jou op zoek naar precies dat wat jij ze te leren hebt. 

Wat als je je bedrijf zo naar je hand zet, dat je doorlopend díe klanten aantrekt? 

Hèt antwoord op de vraag hoe je een succesvol bedrijf bouwt met het coachen van moeders

Een high end aanbod en hoogwaardige business coaching


De afgelopen 10 jaar hielp ik enerzijds vrouwelijke ondernemers om een stevig fundament te leggen onder hun (online) bedrijf en anderzijds coachte ik moeders om te gaan werken, opvoeden en leven vanuit het hart. Ik ontwikkelde hiervoor twee coaching programma's waarmee de deelnemers grootse resultaten behaalden.

In dit business & coaching programma komen beide programma's samen, zodat jij als coach voor moeders enorme stappen kunt maken en jouw bedrijf next level kunt gaan brengen. Je ontvangt dus eigenlijk twee programma's in één. De perfecte mix van een kant-en-klaar hoogwaardig aanbod, doorleefde (business) coaching en een community van gelijkgestemde coaches met dezelfde missie. 

 Een moeder die goed in haar vel zit en meer durft te zijn dan moeder alleen, draagt bij aan een gezond zelfbeeld en positieve mindset van haar kinderen. Kinderen nodigen ons uit de beste versie van onszelf te worden, ons leven voluit te leven en hen zodoende toestemming te geven datzelfde te doen. Dat is de visie van NEXT LEVEL MAMA.  

Als je je in deze visie kunt vinden, is dit voor jou.

Door te investeren in moeders, investeren we in de toekomst. 
Doe je mee?


Hoe dan?


In dit programma krijg je alles aangereikt wat je nodig hebt om impact te maken op de wereld door het coachen van moeders en hier een goed inkomen mee te verdienen. Na het programma mag je het door mij ontwikkelde Next Level Mama coachingsprogramma (of onderdelen daarvan) aanbieden in jouw bedrijf. Je wordt officeel erkend Next Level Mama coach en als zodanig vermeld op mijn website. En ik help je met hoogwaardige business mentoring en persoonlijke coaching om jouw bedrijf succesvol in de markt te zetten. 


Lijkt dat je iets? Lees dan even rustig verder.

VOOR WIE IS HET NEXT LEVEL MAMA 
COACHING & BUSINESS PROGRAMMA INTERESSANT?Hoe ga ik jou helpen?

Om een succesvol bedrijf te bouwen met het coachen van moeders zijn er veel puzzelstukjes nodig: een functionele website, een goed systeem om klanten aan te trekken, de juiste business- en coaching skills, een heldere marketing strategie (mama-marketing), een sterke branding, een hoogwaardig aanbod, de juiste prijsstelling en een onoverwinnelijke mindset. In dit programma valt alles samen. Geen losse puzzelstukjes, maar de hele puzzel.

Ik ga je helpen super aantrekkelijk te worden voor jouw specifieke niche (wat ook moeders zijn er in vele vormen en maten !), die helemaal past bij jou en jouw waarde voor hen glashelder te verwoorden. Zodat zij voelen dat ze met liefde bij jou willen investeren.

Je maakt kennis met de Next Level Mama principes. 

Ik  laat je kennismaken met alle achterliggende theorie en materialen die ik met het Next Level Mama programma heb ontwikkeld: werkboeken, audiobestanden, video's, oefen- en bonusmateriaal, zodat je je expert status gaat versterken.

* Ik help je ontdekken hoe jij dit Next Level Mama aanbod commercieel succesvol kunt integreren in je eigen dienstverlening, zodat je direct jouw aanbod (èn je prijzen) kunt gaan upgraden. Of je nu liever 1-op-1 werkt of juist met groepen, het programma is geen keurslijf en biedt je alle ruimte om te ondernemen op een manier die bij jou past.

Ik reik je coaching tools aan om je vaardigheden te verdiepen in het coachen van moeders, zodat je meer impact gaat maken op het leven van je klanten en hun gezinnen.


Je leert alles wat je moet weten over succesvol ondernemen.

Ik laat je alle stappen zien die nodig zijn om een stevige business basis te leggen. We staan stil bij alle aspecten die komen kijken bij het opstarten of opschalen van je coaching bedrijf. Hierbij komen zowel online als offline strategieën aan bod.

*  Ik reik je een breed scala aan tools en tips aan om te werken aan een mindset die jou gaat helpen jouw missie groots neer te zetten en de juiste klanten aan te trekken. Want je weet het: je bedrijf groeit zo hard als jij groeit.

* Ik help je om je zichtbaarheid te vergroten en te stoppen met verstoppertje spelen. Laat je perfectionisme en  uistelgedrag dus maar los!


Tenslotte ga je alles wat je leert ook meteen implementeren in jouw praktijk.

* Ik toon je elke stap die je kunt nemen, waar je ook staat, en ik zorg ervoor dat de online community een veilige en stimulerende plek is.

* Ik faciliteer jouw leerproces met online lessen, concrete opdrachten en persoonlijke coaching zodat je daadwerkelijk stappen gaat zetten  en jouw doelen gaat behalen.

VAN JEZELF KLEIN HOUDEN NAAR GROOTS JOUW MISSIE LEVENBespaar jezelf bergen tijd en energie door met een bewezen aanpak aan de slag te gaan. Ik heb deze stappen zelf allemaal doorlopen en de afgelopen jaren verfijnd, zodat jij jouw groeicurve enorm kunt versnellen. Concreet, doorleefd en praktisch toepasbaar. Ik bied je alle puzzelstukjes, zodat jij je eigen puzzel kunt creëren op een manier die bij jou past en die je ambities vleugels gaat geven.

Hoe heerlijk is het wanneer alles gaat stromen, je telkens weet welke volgende stap je mag zetten 
en je kunt werken vanuit flow en vertrouwen.
Jouw klanten supergoed helpen, een royaal inkomen verdienen en jouw missie leven.
Hoe wordt het nog beter dan dat?

Wat levert dit programma jou op?

 Hoogwaardige business kennis en skills die je direct in je bedrijf kunt toepassen
In dit programma doe je een heleboel kennis op over (online) ondernemen, sales, branding & marketing, werk je aan alle mindset aspecten die komen kijken bij het bouwen of upgraden van een eigen bedrijf, en je implementeert alles direct in de praktijk. Aan het eind heb je een solide basis gelegd en je eerste (nieuwe) klanten verwelkomd.

 Verdieping en upgrading van je coaching skills
In dit programma is ook aandacht voor jouw coaching skills. Ook al ben je al een (ervaren) coach, er valt altijd iets te leren. In Next Level Mama wordt positieve psychologie gecombineerd met een holistisch mensbeeld, van waaruit de nauwe verbondenheid van lichaam en geest en de connectie van de mens met alles om hem heen, het uitgangspunt is. 

 Een kant-en-klaar online programma dat je direct kunt aanbieden

Je krijgt een kant-en-klaar product in de vorm van mijn Next Level Mama programma, dat bestaat uit 7 stappen waarmee je moeders naar het volgende niveau coacht in werk, leven en gezin. Alle materialen, zoals werkboeken, opdrachten en video's, kun jij één-op-één aan je klanten gaan aanbieden. Je hoeft dus niet alle content zelf te gaan ontwikkelen, zodat je een een vliegende start kunt maken met je bedrijf. 

→ Hulp bij het ontwikkelen van je eigen unieke productenladder

Je kunt dus direct aan de slag met het complete Next Level Mama programma, maar wellicht wil jij zelf ook dingen aanpassen voor jouw klanten? Of je wilt het Next Level materiaal combineren met eigen materiaal en zodoende  zelf een uniek Next Level Mama aanbod maken? Dat kan! In de opleiding denk ik met je mee en krijg je mijn persoonlijke hulp bij het maken van je eigen productenladder, dat jij alleen in jouw bedrijf gaat aanbieden. Zo kun je dus tegelijkertijd gebruik maken van alle materialen die er al zijn én je eigen maatwerk realiseren.

→ Het recht om jezelf Next Level Mama coach te noemen en hiermee jouw expertstatus te vergroten

Na de opleiding ben je een erkende Next Level Mama coach en krijg je het recht om die merknaam te voeren in jouw branding en online marketing. Je krijgt een vermelding op de Next Level Mama website en krijgt life-long toegang tot alle Next Level Mama materialen en updates. Tenslotte word je onderdeel van de Next Level Mama community, die blijvend gevoed zal worden met nieuwe kennis en ontwikkelingen via een besloten Facebook groep en een jaarlijks live event.


WIE IS JE MENTOR?

Monique Daal
Ik ben je teacher, coach, mentor, sparringpartner 
&  stok achter de deur!Als psychologe, coach en ervaren ondernemer heb ik jou veel te bieden. Ik word heel blij van samenwerken met slimme vrouwen met een missie, die ondanks hun onzekerheden groots willen ondernemen. Bewuste vrouwen zoals jij help ik graag hun dromen waar te maken. 

De vrouwen die ik vóór jou mocht begeleiden maakten allemaal grote stappen voorwaarts zowel in hun business als in hun persoonlijke ontwikkeling. Ik investeerde afgelopen jaren tienduizenden euro's in coaching en business programma's en deel graag al mijn kennis met jou. 

Mijn coaching is lekker praktisch en spiritueel tegelijkertijd.  Ik heb veel dingen gedaan die ik spannend vond en waarvoor ik risico's moest nemen. Vaak gevallen, maar altijd weer opgestaan. Iets wat je als ondernemer nodig hebt en dat leer ik jou ook graag! Zodat je een bedrijf gaat neerzetten waar je super trots op bent, waarmee je impact maakt en ook nog eens goed verdient. Ik sta te popelen om met jou aan de slag te gaan!
 
 


Zodat we samen meer moeders kunnen bereiken, inspireren en helpen om de mooiste versie van zichzelf te worden. 

Dit krijg je....

Een uitgebreide online leeromgeving, persoonlijke aandacht en een inspirerende live dag
Alles om jouw coaching bedrijf succesvol te makenPlus het complete next level mama coaching programma

Toegang tot de online leeromgeving die je makkelijk kunt gaan delen met jouw klanten met alle 7 modules, incl. welkomstpakket, werkboeken en bonusmaterialen.

Drie exemplaren van het boek "Next Level Mama. Ambitieuze moeders op zoek naar balans, groei en geluk. Zeven inspirerende stappen voor jou en je gezin". Voor jou en je eerste twee klanten ;-).

Next Level Mama is een succesvol coaching programma voor moeders die zichzelf willen (her)ontdekken, hun zelfvertrouwen vergroten, meer plezier hebben, op zoek zijn naar een betere work-/life balans en willen leven, werken en opvoeden vanuit hun hart.

Om zo een sprankelend voorbeeld te zijn voor hun gezin. Ambitieuze moeders die er klaar voor zijn om alles uit het leven te halen. In 7 (online) modules leer jij jouw klanten om die veranderingen in hun mindset en dagelijkse routines aan te brengen, die hen meer vrijheid, rust, voldoening en succes gaan brengen . 

De kracht van het programma zit hem in de afwisseling tussen theorie (de wetenschappelijke onderbouwing) en zeer praktische en bruikbare tips en tools die jouw klanten meteen in hun dagelijkse routine van het gezinsleven kunnen toepassen. Er wordt ook een brug gelegd tussen hun persoonlijke ontwikkeling, leerpunten en blokkades en de ontwikkeling en uitdagingen van hun kind(eren). Een prachtig en holistisch programma voor moeders die op zoek zijn naar meer groei, balans en geluk!

En je krijgt nog veel meer!

1. Bonusmodule Verdieping Coachingsvaardigheden
2. Tweewekelijks Q&A  & implementatie calls 
3. Persoonlijke email of Voxer support
4. Checklists, templates, werkboeken, video's, meditaties
5. Een live dag om te groeien en te netwerken


Waarom is dit perfect voor jou?


Jij bent mijn favoriete mens. Je hebt zoveel te delen. Je hebt ambitie en wilt blijven groeien. Daar leef je voor.  Je hebt een missie. Je wilt kwaliteit leveren aan je klanten, maar je wilt ook kwaliteit ervaren in je eigen leven. En diep van binnen weet je dat je je ambities kunt waarmaken. Je hebt het in je.

Maar daarvoor wil  je wel energie overhouden om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen. Nu lekt er veel energie weg naar de administratie, gebrek aan structuur in je bedrijf, onzekerheid over je marketing en positionering. Dat wil je niet. Je wilt ondernemen met 'ease & grace'. Je houdt ervan hard te werken, zeker als dat werk je energie geeft, maar het moet wel ergens toe leiden.

Je deelt mijn missie om een stevige basis in gezinnen te leggen, te beginnen bij de moeders. Zodat hun kinderen een helder kompas meekrijgen. Dat is jouw bijdrage aan een mooiere wereld. Een meer liefdevolle wereld, waarin iedereen zichzelf mag zijn en we allemaal ons volle potentieel tot uiting durven brengen. Ben jij er klaar voor?


Dit zeggen anderen

Het programma heeft zich al bewezen. Lees hier een paar verhalen van vrouwen die je voorgingen.

Veel gestelde vragen


Staat jouw vraag er niet bij, neem dan even contact op via het contactformulier.

1. Is het programma interessant voor mij?

Uiteraard kun je zelf het beste inschatten of dit programma bij je past. Als je je herkent in wat op deze pagina wordt beschreven, als het je inspireert en jou aanzet tot actie, dan denk ik dat je zeker iets aan het programma zult hebben. Vaak weten we al best veel, in ieder geval meer dan we denken, maar het in de praktijk brengen is lastig. Door actief aan de slag te gaan met de lesstof en de ervaringen te delen via de Facebookgroep, wordt het makkelijker jouw doelen te behalen.

Als jij een coach bent en je werkt met moeders,  dan zal dit programma je helpen om jezelf en je werk op een aantrekkelijke manier te positioneren, het zal je helpen om je zichtbaarheid te vergroten en je droomklanten aan te trekken. Of je nu net start of al fulltime bezig bent met je business en je zoekt een betere manier waarop jij je aanbod in de markt kan zetten met flow, met gemak en plezier? Dan is het antwoord : ja, dit is het programma dat je nodig hebt. Dit is ook een aanrader voor al wie het gevoel heeft vast te zitten in je business, voor wie de marketing niet lijkt te werken. 

2. Hoe lang duurt het programma En hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Het programma bestaat uit 6 modules en 12 lessen. Hoelang je over het programma doet en hoeveel tijd je er wekelijks aan besteed, is uiteraard helemaal aan jezelf. Het programma start onmiddellijk na jouw betaling. Als je kiest voor de éénmalige betaling, krijg je meteen lifelong toegang tot alle modules + bonussen. Al raad ik je wel aan om niet te gaan binge-watchen. Kijken en implementeren. Dat is hoe je de beste resultaten zult behalen. De Q&A's en implementatiecalls houden je bij de les en in flow. De gemiddelde periode waarin deelnemers het programma doorlopen is 6-12 maanden. Het hangt af van wat je al hebt staan en in welke fase je verkeert met je bedrijf.

3. Ontvang ik alle lessen in één keer?

Dat ligt eraan hoe je betaalt. Als je in één keer betaalt, worden alle lessen meteen opengezet. Wanneer je kiest voor het payment plan, dan worden de lessen in 4 blokken voor je opengezet. Maar geen zorgen, het ritme in de lessen zal er niet door onderbroken worden. Het is soweiso aan te raden de lessen te doorlopen in de volgorde die wordt aangeboden. De cursus blijft levenslang voor je toegankelijk en wordt regelmatig bijgewerkt.

4. Hoeveel contact heb ik met monique zelf?

Je krijgt op 2 manieren ondersteuning van Monique zelf. Binnen in de Facebookgroep kan je alle vragen stellen en persoonlijk antwoord krijgen. En wees er zeker ook bij op de zoomcalls. In deze calls werkt Monique samen met jou echt naar jouw succes. Deze calls zullen gebeuren in kleine groepjes zodat er tijd is voor jou persoonlijk. Bovendien is er een LIVE dag en biedt Monique onbeperkt email support.

5. Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat is mogelijk. In vier maandelijkse termijnen waarbij de eerste termijn betaald moet zijn bij het startmoment van het programma.

6. Hoe zit het met refunds?

Nope, geen refunds. Daar geloof ik niet in. Als je JA zegt, wees er dan ook klaar voor. Go all in. Het programma heeft zichzelf de afgelopen jaren al bewezen. Het is nu echt aan jou. Succesvolle ondernemers zoeken geen weg terug – ze zoeken een weg om het waar te maken. Jij hebt alles in je! En deze cursus biedt je alles. Met de ondersteuning van mij en je medecursisten gaat het zeker lukken!

7. Wanneer kan ik starten?

In oktober 2021 gaan we van start. Vanaf dan kun je op elk moment instromen in het programma. Stuur me gewoon even een email op support@moniquedaal.com. Zodra de betaling in orde is, krijg je toegang tot de lessen en de Besloten Facebook Groep.

Wacht niet langer!
Ik kijk er zo naar uit om met jou te werken en jouw bedrijf een succes te maken.  
Meld je hier aan.

Ja, ik neem (eindelijk) mezelf en mijn bedrijf next level
Meer bereik, meer verdienen, meer plezier.

                                                      

Programma voor coaches

Amount to be charged:

Payment Info