Heal Your Life workshops en seminars zijn gebaseerd op de principes van het boek, "You Can Heal Your Life", van Louise L. Hay en zijn bijgewoond door vele duizenden mensen wereldwijd. Ik ben er trots op dat ik de officiële Teacher Coach opleiding heb mogen volgen die goedgekeurd en geautoriseerd wordt door Louise Hay, alsook door Hay House® Inc. & Heart Inspired Presentations® LLC, de organisatie die haar trainingen wereldwijd uitdraagt. Deze transformerende, krachtige en vooral praktische trainingen helpen je om Louise's inzichten in jouw dagelijks leven te integreren en toe te passen.


WIE IS LOUISE HAY?

Louise Hay (1926-2017) geniet internationale bekendheid als autoriteit op het gebied van persoonlijke groei.  Haar meest bekende en beroemde bestseller is "Je kunt je leven helen"; een baanbrekend werk waarin al de wijsheid, die ze na vele jaren studie en onderzoek alsook door haar werk als metafysisch counselor heeft verkregen, samenkomt. Ze verkocht wereldwijd inmiddels meer dan 38 miljoen boeken in 25 verschillende talen. Haar inzichten werden ook verfilmd in een inspirerende film die ook wereldwijd veel succes kende.

Haar boek geldt vandaag de dag nog steeds als hét basisboek voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Haar liefdevolle en diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor veel mensen. 

"Het leven is niet iets wat ons overkomt", aldus Louise Hay. In haar boeken legt ze ons uit dat onze gedachten en overtuigingen over onszelf en over ons leven waarheid wordt voor ons en  vaak de oorzaak zijn van onze emotionele en lichamelijke problemen. Ze leert ons dat van jezelf houden mag en zelfs zeer heilzaam is. 
Door mensen te leren van zichzelf te houden, creeer ik een veilige ruimte, zodat ze kunnen ontdekken hoe onvoorstelbaar ze zijn. Dit is het enige wat ik doe."   


Elke gedachte die we denken...


AANBOD 2023

 
Eendaagse 
Introductieworkshop
In deze introductieworkshop maak je kennis met de basisprincipes van de filosofie van LOUISE HAY. De dag bestaat uit afwisselend theorie, mediaties, opdrachten en visualisaties. Er wordt gewerkt  in een intieme setting met een groep van maximaal 10 deelnemers.
Onderwerpen die aan bod komen zijn de kracht van je gedachten, de body-mind-spirit connectie, het belang van zelfliefde en het ontwikkelen van een positieve mindset.
Hoewel alle onderwerpen slechts lichtjes worden aangeraakt, kan zelfs deze ene dag intern al heel wat in gang zetten. De workshop is een goede manier om na te gaan of je jezelf verder zou willen verdiepen in de tweedaagse basisworkshop of het jaartraject.
Voor deelname aan deze basisworkshop hoe je het boek nog niet gelezen te hebben, wel ontvang je vooraf wat leesvoer om je voor te bereiden. Tijdens de workshop is er gelegenheid de vele publicaties van LOUISE HAY door te kijken en een indruk te krijgen van de diepte van haar werk.

Geplande introductieworkshop: 19 januari 2024Meld je aan via: support@moniquedaal.com.
Tweedaagse Basisworkshop
Deze 2 daagse workshop "Love yourself, Heal your life" is een goede start om aan jezelf te werken of een verdieping van jouw proces. De diepgaande inzichten zijn een bron van inspiratie voor mensen die zichzelf beter willen leren kennen en de kwaliteit van hun leven willen verbeteren. Deze workshop gaat over JOU en jouw sleutelmomenten en -gedachten die je hebben gebracht tot waar je nu bent.  Er kunnen maximaal 6 deelnemers mee in dit levensveranderende weekend.
Het proces begint enerzijds met het bewust worden van de beperkende opvattingen over jezelf en de belangrijke aspecten in jouw leven. Anderzijds door jouw knelpunten te identificeren en de emotionele rommel op te ruimen die hiermee verbonden is.  Jezelf accepteren en leren houden van jezelf is een belangrijk aspect van de filosofie. Het enige dat je nodig hebt, is een oprechte wens om jezelf te willen openstellen en het effect aan den lijve te ervaren

Eén maal per jaar organiseer ik dit zeer transformerende weekend. Meer informatie en aanmelden via: support@moniquedaal.com.
Hybride 
Jaartraject
In dit jaartraject dat bestaat uit online sessies en live dagen ga je een ware ontdekkingsreis met jezelf aan. Tijdens dit traject zal jij jezelf beter leren kennen en verwerf je meer inzicht in hoe jij naar jezelf, de ander en de wereld kijkt.
Je leert jezelf zien vanuit een ander perspectief en je krijgt eenvoudige maar krachtige tools aangereikt om de disbalans, die ontstaan is op jouw levensweg, te harmoniseren.
Dat wat jou nu blokkeert om gelukkig en stevig in het leven te staan, leer je ontdekken en positief veranderen.
De praktische toepassingen helpen je om elk aspect van jouw leven aan te pakken. Door gebruik te maken van de kracht van positieve gedachten leer je jezelf en jouw leven veranderen.
We beginnen steeds bij de basis:
Houden van jezelf
Zo zal je gelukkig en vol vertrouwen door het leven kunnen stappen en geïnspireerd  worden om te luisteren naar de impulsen van jouw ziel. In het jaartraject is plek voor maximaal 10 deelnemers.

Het jaartraject voor 2024 start op 5 februari. Meld je aan via: support@moniquedaal.com.
 


Wil je meer weten over de workshops, data en prijzen voor 2023?
Stuur me dan een berichtje en ik stuur je nadere informatie.


                                                                                                

  

Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021