​​Transformatie ​Coaching Pakket
creëer transormatie in 3 stappen

Dit is een compact programma voor vrouwen die in een overgangsfase zitten en zich opnieuw willen verbinden met hun hart en missie. Je bent klaar voor verandering, maar hebt nog niet helder wat jouw volgende stap in werk en leven zal zijn. 

Naast drie  1-op-1 coachingsmomenten met mij, ontvang je 3 online modules die je begeleiden bij oefeningen die je helpen om:

 •  je ervaring en kwaliteiten in kaart te brengen en vrede te sluiten met je verleden
 •  volledig te accepteren wat is en je te verbinden met je kracht in het heden 
 •  bewust en met plezier een heldere visie te creëren voor je toekomst

  Elke module bestaat uit een werkboek en een audioopname waarin ik je op weg help met de oefeningen. Daarnaast  moedig ik je aan om een tastbaar "Journey Board" te maken, terwijl je door het programma loopt. Een makkelijke manier om dit te doen is om een groot kartonnen A3-vel aan te schaffen en deze te verdelen in drie delen: Verleden, Heden en Toekomst.  Hierin ga je met beelden vastleggen en weergeven, die je ontdekkingen onderweg het beste weergeven.


Achter je, ver in de verte, zijn alle stappen die je hebt genomen om dit punt te bereiken. Alle triomfen, groot en klein. Alle ervaringen die je hebt opgedaan. De lessen die je hebt geleerd. De prestaties en de groei, alles wat je hebt gevormd tot de vrouw die je nu bent.

En nu is het tijd voor de volgende stap. Want iets nieuws roept je.

Dat kan betekenen dat je begeleiding nodig hebt om je ervaring om te zetten in een bedrijf... of misschien gaat het om het opnieuw vormgeven van het bedrijf dat je al hebt, zodat het beter past bij wie je nu bent en wat voor jou het belangrijkst is geworden. Het kunnen ook andere belangrijke stappen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, relaties of geld.

Hoe dan ook, jouw volgende stap gaat zeker over het willen doen van zinvol werk. Om bij te dragen, je vervuld te voelen en financieel beloond te worden voor de waarde die je in de wereld brengt. De corona crisis daagt je uit je leven onder de loep te leggen en heldere, bewuste keuzes te gaan maken.

Dit pakket zal je helpen bij deze zoektocht naar je toekomst.

Wil jij....

 • op een creatieve manier jouw verbeelding activeren om jouw leven en verhaal in kaart te brengen?
 • vanuit verbinding met het verleden en acceptatie van het nu een krachtige visie voor jouw toekomst formuleren?
 • jouw kracht, talenten en zelfvertrouwen (terug) vinden om van daaruit jouw volgende hoofdstuk te schrijven?

Na afronding van dit tranformatie coaching traject....

 • zul je de ervaringen uit je verleden die vorm hebben gegeven aan wie je nu bent, begrijpen, waarderen en accepteren
 • heb je geïdentificeerd wat je kernkwaliteiten zijn, die de basis en de toekomstige brandstof vormen voor je volgende levensfase
 • heb je de misvattingen los gelaten die je misschien hebben tegen gehouden- je zult je veel lichter, duidelijker en positiever voelen!
 • weet je wat je kernwaarden zijn en onderneem je actie om je daarop af te stemmen, zodat je je vervulder en doelgerichter voelt
 • kun je jezelf terugbrengen naar je passie en je eigen kern, zodat je geïnspireerd en gemotiveerd blijft in jouw groeiproces
 • heb je heldere persoonlijke doelen opgesteld voor je leven en bedrijf

Dit vonden anderen van mijn coaching

profile-pic
Mariëlle Evertsz

Ik ontmoette Monique precies op het juiste moment. Ik had mijn online coaching bedrijf opgezet en was net live gegaan met mijn website - maar ik wist echt niets van het runnen van een online bedrijf.

Toen ik startte met Monique's jaarprogramma, had ik het gevoel dat ik een beetje bij de hand werd genomen om het hele proces van het opzetten en runnen van een online bedrijf te doorlopen - en dat was precies wat ik nodig had. De videolessen van het programma waren uitgebreid en werden ondersteund door schriftelijke lessen en een uitgebreid werkboek om me op mijn eigen reis te begeleiden.

Monique's openheid en benaderbaarheid maken het makkelijk om met haar in contact te komen. Ze vertelt openhartig over haar eigen worstelingen en lessen als online ondernemer en laat zien hoe je je eigen worstelingen kunt overwinnen. Ze is een expert in het aanleren van de juiste mindset - wat immers een van de belangrijkste lessen is - vooral voor vrouwelijke ondernemers. Haar 1-op-1 coachingsgesprekken waren altijd inspirerend en gevuld met praktische adviezen.

profile-pic
Jolanda Jansen

Ik ben een half jaar geleden met Monique gaan werken en ze heeft mijn leven echt veranderd. Het voelt geweldig om weer de leiding te hebben over waar deze levensreis me naartoe brengt.

De coachingsgesprekken met Monique zijn erg inspirerend en ondersteunend. Ze ziet wat je zelf niet kunt zien en stuurt je in de goede richting. Haar ervaring in mindset werk en het runnen van een gezin en bedrijf tegelijkertijd, stelt haar in staat om mensen te helpen in een zeer breed perspectief.

In haar online programma's ontmoet je gelijkgestemde vrouwen om je te inspireren en ze creëert een veilige omgeving om je vragen en ervaringen te delen. Als je je leven naar een hoger niveau wilt tillen, zorg er dan voor dat je een gesprek boekt en kijk of jij en zij ook een match zijn.

profile-pic
Mirjam van Beek

Ik ben zo blij dat ik op het spoor ben gekomen van Monique en haar Mindset Challenge. Het voelde echt aan dat het op het juiste moment kwam. Op dat moment dacht ik letterlijk 'wat heb ik te verliezen, laten we het maar eens proberen'. En ik heb nooit spijt gehad van deze beslissing! Ik ben vanaf het begin geïnspireerd door Monique's enthousiasme en energie. Ze stuurde (en stuurt nog steeds) veel positieve vibraties uit waardoor ik me heel gemakkelijk voor haar kan openstellen en mijn diepste gevoelens, gedachten, ideeën, twijfels, etc. kan delen.

Een van de dingen die ik echt leuk vind aan Monique is dat ze me altijd een goed gevoel over mezelf kan geven als ik me down voel of als ik het gevoel heb dat ik mezelf (of anderen) teleurgesteld heb. Ik ben begonnen met het No Limit Parenting programma met haar te doen omdat ik vond dat dat op dat moment het juiste programma voor mij was. Ook al had ik dit programma nog niet afgerond, ik heb me ook ingeschreven voor het Business programma. Reden hiervoor is dat ik me tijdens de NLP-modules meer bewust ben geworden van mijn sterktes, mogelijkheden en dromen. Een daarvan is het opzetten van een Bed&Breakfast en ik ben erg benieuwd hoe het jaarprogramma mij zal helpen deze droom te realiseren. Ga zo door, Monique. Je bent een inspiratie voor ons allemaal.

wie ben ik?

Monique is ontwikkelingspsycholoog, ervaren coach & trainer en moeder van vier eigenzinnige kinderen. Zij woonde met haar gezin op 3 continenten en heeft ruim 20 jaar ervaring in overheidsfuncties en posities binnen non-profit organisaties.

Daarnaast zette zij sinds 2002 drie succesvolle bedrijven op: een adviesbureau, een ouder- en kindcentrum en een online coaching business.

Haar belangrijkste drijfveer is om onze kinderen te laten zien wat mogelijk is en hoe het leven geleefd kan worden, helemaal op je eigen manier. Soms praktisch & down-to-earth, soms spiritueel en altijd met veel liefde.

Lees hier meer over mij.

Is dit programma interessant voor jou?

Boek dan nu een vrijblijvend en gratis intake gesprek. In dit intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bekijken we of er een goede match is om met elkaar aan het werk te gaan. Dit is essentieel voor een fijne samenwerking en goede resultaten. Samen bekijken we of het programma past bij jouw doelstellingen.

>