Voor krachtige vrouwen die verlangen naar innerlijke rust

(we starten november 2024)


                                                                                                             

YOUR NEXT CHAPTER MASTERMIND

 Content 
Deze unieke mastermind heeft als vertrekpunt de bestseller 'Je kunt je leven helen' van Louise L. Hay. Je  (her)ontdekt de rijke wijsheid van dit boek. Daarnaast krijg je tools aangereikt uit bv. de Acceptance & Commitment Therapy (ACT), de transactionele analyse (TA) en de positieve psychologie van Martin Seligman. Je krijgt levenslang toegang tot de Mastermind databank met een schat aan werkboeken, video's, opdrachten, coaching tools en mini-trainingen. Deze is ook als app te downloaden op je telefoon en wordt steeds verder gevuld. Alles gericht op jouw persoonlijke groei en heling.

Coaching
Gedurende de wekelijkse online calls ontvang je mijn persoonlijke coaching. Er is elke week ruimte je vraag in te brengen en kun je plaats nemen op de digitale 'hot seat' . Via een accountability verslag werk je wekelijks aan je eigen ontwikkeling. We gaan aan de slag met onze innerlijke dialoog, spiegelwerk, innerlijk kindwerk, vergevingswerk en het werken met positieve affirmaties. We doorbreken belemmerende gedachte- en gedragspatronen zoals "alles zelf doen", "ik ben niet goed genoeg", "ik kan het niet",  "werk, werk, werk" of "ik hoor er niet bij".
Community

De Mastermind groep bestaat uit maximaal 10 gelijkgestemde vrouwen. De groep wordt met aandacht door mij samengesteld en door het beperkte aantal is niemand onzichtbaar. We zien elkaar wekelijks live via Zoom. Iedere week een uur, waarin jij een stap kunt zetten of even stoom kunt afblazen. Dit werkt heel ondersteunend en houdt je 'on track' met de doelen, waaraan je wilt werken.  We zijn er voor elkaar en vormen soms kleinere groepjes of werken met buddy's. Deelname is niet vrijblijvend, we verwachten ieders actieve bijdrage en aanwezigheid.


De succesfactoren van een Mastermind 

1. Je hoeft het niet meer alleen te doen; een veilige oefenplaats om hulp te vragen en te verbinden.
2. Je komt tot nieuwe inzichten; de ideale manier om je perspectief te verbreden.
3. Je blijft gemotiveerd en geïnspireerd; je wordt besmet met de energie van de groep.
4. Je profiteert van elkaars kennis, netwerk en ervaring; samen kom je verder.
5. Je krijgt de gelegenheid om anderen te helpen en jouw expertise te delen; hoe meer je geeft, hoe meer je terugkrijgt.
6. Je houdt jezelf accountable; je neemt 100% verantwoordelijkheid voor je eigen succes en geluk.


Een mastermind kan je omschrijven als “the coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”, aldus grandmaster Napoleon Hill, onder meer bekend van 'Think and grow rich'.


De waarde van een mastermind zit in de toegenomen focus 
en het overstijgende collectief, 
het gezamenlijke bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind [the master mind].


Een Mastermind is een commitment die je voor langere tijd aangaat met je mede-masterminders en juist in deze continuïteit zit het geheim. Je werkt aan gedeelde doelen en je leert elkaar steeds beter kennen. Waardoor je echt iets aan elkaar hebt.


        Individually, we are a drop. Together, we are an ocean.

Je verlangt ernaar om:
 • minder ruis en meer innerlijke rust te ervaren
 • beter te kunnen ontspannen en wat meer los te laten
 • meer te genieten van alles wat je al hebt bereikt
 • helder te hebben wat je missie is en meer impact te maken met wat je doet
 • meer verbinding en intimiteit te ervaren in je leven
 • de vrijheid te voelen om in je grootsheid te stappen
Je weet dat de oplossing in jou verscholen ligt. Je weet dat je naar binnen moet keren om de antwoorden te vinden, die je zoekt.  Je voelt dat dit het moment is om te veranderen. Je wilt het ook niet meer allemaal alleen doen. Je bent er klaar voor je meer te laten dragen.

Deze Mastermind biedt jou een veilige plek om:
 • samen met gelijkgestemden te werken aan jouw persoonlijke en relationele ontwikkeling 
 • meer inzicht te ontwikkelen in de patronen in denken en gedrag, die jou belemmeren in je groei
 • nieuw gedrag te oefenen, zoals bijvoorbeeld je kwetsbaarheden te delen en ondersteuning te ontvangen
De intentie van de Mastermind is samen het innerlijk werk te doen. De Mastermind helpt je dit innerlijk werk op de agenda te houden , er niet voor weg te lopen of jezelf te laten afleiden door praktische zaken en de drukte van het dagelijks leven. (Accountability, my dear!) De kracht van de groep zorgt voor oefenruimte om te verbinden en onderdeel van een groep te zijn. Juist voor leiders, die soms eenzaamheid kunnen ervaren in hun rol of positie, is het vaak heel waardevol om ook lid te kunnen zijn van een groep. In relatie tot de ander leer je immers het meest. En juist in verbinding vind je de rust om een volgende stap te maken in jouw werk en leven!

Maak al je ambities waar vanuit innerlijke rust 

The inner work must be done


De mooiste reis is die naar binnen


Ik ben graag jouw reisleidster

                                                                  
Hi!
Mijn naam is Monique Daal.
Voor mij is er niets mooiers dan met mijn lifecoaching bij te dragen aan de innerlijke transformatie van anderen. Krachtige vrouwen, leidinggevenden, multipassionates, ondernemers, daarmee heb ik meestal de beste klik! Ik ben een spirituele action-taker, een multipassionate ondernemer, maar bovenal jouw toegewijde coach, teacher, mentor en cheerleader.

Als ondernemer deed ik in 2016 mee aan een jaarprogramma van een bekende Amerikaanse business coach. Het was een groepsprogramma met online en live groepsmomenten. Hoewel de groep heel groot was (200+ deelnemers) heb ik er veel uitgehaald destijds. Het is magisch welke energie vrijkomt als je een groep gelijkgestemde vrouwen samenbrengt.

Ditzelfde effect hadden later in mijn leven de intervisie sessies, die begeleid werden door een externe coach, toen ik tijdelijk in loondienst werkte. Met collega’s die dezelfde rol hadden en dus met dezelfde vraagstukken zaten. Het verbaasde me steeds weer, hoe ik persoonlijke inzichten of ideeën opdeed naar aanleiding van de casus van een ander. De kracht van een groep vergroot het leereffect van de trainer of facilitator. Daarom besloot ik deze Mastermind te gaan aanbieden. Het is een mooie aanvulling op mijn 
1-op-1 coachingsaanbod en een hele waardevolle manier om meer mensen te kunnen helpen.

Heling en groei vraagt om moed.  En zelfliefde is de brandstof voor moed. Hoe meer liefde je voor jezelf kunt gaan ervaren, hoe meer jouw levensenergie zal stromen. Louise Hay heeft mij persoonlijk veel geleerd op het gebied van zelfliefde en de kracht van mijn gedachten  Begin 2022 heb ik de internationaal geaccrediteerde opleiding afgerond tot Heal Your Life Coach & Works Shop Leader. 

Vaak blijven we zoeken naar wat we als kind tekort zijn gekomen. Maar dat wat we vaak buiten onszelf zoeken, is allemaal in onszelf te vinden. Zelfliefde leidt tot de innerlijke rust waar velen naar zoeken èn het zorgt ervoor dat je dromen durft na te jagen. Een win-win dus: je ambities waarmaken vanuit innerlijke rust. Ik help je daar graag bij!Waarom zou je meedoen?

Het doel van de Mastermind is dat je stapt in een meer authentieke versie van jezelf. Dat je beter voor jezelf gaat zorgen en meer afgestemd keuzes gaat maken die goed zijn voor JOU. Zodat je beter in je vel komt te zitten, blijer bent met jezelf en meer impact kan maken met het werk dat je doet. Je begrijpt net als ik dat dit tijd kost en een hele reis kan zijn. Geen harde resultaten dus hier.


Wat ik je beloof is, dat je na een jaar: 


je weet wat je wilt in werk en leven >
geen twijfel meer over wat je passie is en 
wat je nu eigenlijk wilt bereiken. 
je ervaart rust en hebt een heldere focus hebt op jouw doelen >
bye bye onrust en steeds weer iets nieuws proberen. 
je draagt sterk jouw missie en ambities uit >
niet meer jezelf vergelijken met anderen of jezelf klein houden.
je voelt je in verbinding met anderen >
geen ongemakkelijk gevoel meer in groepen of 
bij mensen die je niet kent. 
je hebt meer energie en zit lekker in je vel >
geen vage lichamelijke klachten en vermoeidheid 
die je ambities temperen.
je staat positiever in het leven  >
je hebt voldoende tools en technieken 
om met tegenslag, emoties en stress om te gaan.
je eigen patronen doorziet en er met zelfliefde 
& compassie naar kunt kijken >
je vind je zelf ècht steeds leuker! 
je inmiddels weet hoe je uit je eigen valkuilen blijft >
je staat jezelf niet langer in de weg. 
je een compleet ander mens voelt 
en veel minder in je hoofd zit >
je voelt verbinding met je lijf zoals je die eerder niet kende.Maar.....

Je bent slim genoeg om te begrijpen dat je dat in een jaar niet bereikt. Ik beloof dan ook geen eindresultaat van een jaar deelnemen aan de Mastermind; je bent immers nooit "af". Maar hé, de reis is belangrijker dan de eindbestemming. Wie weet wil je na het eerste jaar je deelname wel met een jaar verlengen :-). Want dat is de kracht van een Mastermind, je maakt vrienden voor het leven, en je wilt er na een jaar eigenlijk niet mee stoppen! Door je voor een jaar te verbinden, organiseer je accountability en geef je het signaal dat je jezelf en je leven net zo serieus neemt als je werk of bedrijf.Aan het eind heb je een schat aan self-coaching tools ter beschikking om je te helpen...

 • beter met emoties om te gaan
 • je zelfvertrouwen te vergroten
 • te werken met affirmaties op een manier die echt werkt
 • het innerlijk kind - en spiegelwerk te doen
 • je kernwaarden en kwaliteiten vast te stellen
 • je stress te reguleren en zenuwstelsel te kalmeren
 • beter je grenzen te bewaken
 • je doelen helder te krijgen
 • En nog veel meer!

Wat ga je leren? 
De wekelijkse online sessies volgen als rode draad de hoofdstukken uit het boek van Louise Hay. Naast een stuk theorie, oefenen we actief met de materie. Ook is er ruimte voor het inbrengen van jouw vragen via de "hot-seat-coaching" door mij en/of je mede-masterminders.  Ik breng mijn ervaring en expertise in, maar we spreken samen ons collectieve bewustzijn aan. Er kunnen ook altijd nieuwe thema's worden ingebracht, als de groep of situatie daarom vraagt.Van jezelf leren houden
 • Jouw unieke kwaliteiten ontdekken
 • Meer zelfvertrouwen ontwikkelen
Gedachtepatronen onderzoeken en veranderen
 • Ontdekken van je triggers & patronen
 • Ombuigen van overtuigingen die je belemmeren
Emoties beter voelen en herkennen
 • Liefdevol omgaan met je emoties 
 • Lichaamsbewustzijn vergrotenLoslaten en vergeven (vergevingswerk)
 • Loslaten… hoe doe je dat?
 • Vergeven van jezelf en anderen 
Relaties verbeteren
 • Liefde, intimiteit en verbinding vanuit het hart 
 • De relatie met jezelf en anderen
Een visie voor jezelf en de toekomst ontwikkelen
 • Jouw 7-jaren plan
 • Jouw innerlijk kompas

Hoe ziet het jaartraject eruit?


 • De Mastermind loopt van maandag 18 november 2024 –  dinsdag 18 november 2025.
 • We ontmoeten elkaar live op 11 januari 2025 voor een energieke  kick-off van het jaar op een mooie locatie.
 • De rest van het jaar ontmoeten we elkaar wekelijks online, precieze dag en tijd wordt in afstemming bepaald.
 • Ga daarbij in totaal uit van ongeveer 2 -3 uur per week tijdsinvestering.
 • Je krijgt toegang tot exclusieve online content en praktische coaching tools toepasbaar in je dagelijkse leven.
 • Deze online omgeving wordt telkens aangevuld en kun je zien als een groeiende databank.
 • Via het online platform kun je verbinden en ervaringen delen met de andere deelnemers.
 • Op verzoek en naar behoefte wordt er gewerkt met buddy's en micro-community's rond bepaalde thema's.
 • We sluiten het jaar gezamenlijk af tijdens een feestelijke “come-as-you-are-in 5-years” party!
De investering is € 299 per maand of € 2.997 in één betaling.

VIP

 €2.997
of €299 per maand
 

Inclusief
 • Wekelijkse Accountability (mastermindcalls) 
 • Online leeromgeving met High Value Content
 • State of the art app voor on the go! 
 • Minimaal 2 live dagen 
 • Persoonlijke aandacht en coaching 
 • Maximaal 10 deelnemers  DIAMOND

 €4.997
of €444 per maand
 

Inclusief
 • Wekelijkse Accountability (mastermindcalls) 
 • Online leeromgeving met High Value Content
 • State of the art app voor on the go! 
 • Minimaal 2 live dagen 
 • Persoonlijke aandacht en coaching 
 • Maximaal 10 deelnemers 
+ Individuele coachingsessies met Monique
+ Netwerk-event voor alle diamond-leden 

Recap: Wat gaat deelname aan de Mastermind je opleveren?
 

 • Een jaar lang commitment aan jouw persoonlijke groei
 • Een fijne groep van vrouwen om samen jouw reis mee te maken 
 • Elke week een online call 
 • Twee geweldige live dagen op locatie 
 • Mijn persoonlijke aandacht en begeleiding
Maar ook...
 • Een betere relatie met jezelf en anderen
 • Meer positiviteit en inspiratie in je leven
 • Meer rust, energie en vervulling
 • Tools om jezelf in balans te houden en met lastige situaties om te gaan
 • Beter contact met je emoties en gevoelens
 • Inzicht in je eigen (gedachte)patronen en valkuilen
 • Meer zelfvertrouwen en zelfwaardering
 • Een visie op je leven en je doelen
 • Vertrouwen in de flow van het leven


Het lijkt misschien te mooi om waar te zijn, maar ik spreek uit eigen ervaring. 
Bij mij niet alleen boekenwijsheid, maar zelf doorleefde kennis en een schat aan (levens)ervaring.

En ook deze vrouwen hebben ervaren wat de kracht kan zijn van coaching en aan jezelf werken. 
In jezelf investeren is investeren in je toekomst!

The magic is in the doing


Ervaringen

Dit is voor jou als...

 • je bereid bent jezelf echt op de eerste plaats te zetten
 • je minder onrust en onmacht wilt ervaren
 • je betere keuzes wil gaan maken
 • oude pijn wilt opruimen 
 • ruimte wilt maken voor iets nieuws
 • positiever en vol vertrouwen in het leven wil staan
 • je meer zelfvertrouwen en zelfliefde wilt ontwikkelen

Dit is niet voor jou als...

 • je zoekt naar een quick fix
 • je niet totaal eerlijk naar jezelf wilt kijken
 • je niet open staat voor andere perspectieven
 • je denkt dat je alles al weet
 • je denkt dat je alles al geprobeerd hebt
 • je niet bereid bent in jezelf te investeren

VIP

 €2.997
of €299 per maand
 

Inclusief
 • Wekelijkse Accountability (mastermindcalls) 
 • Online leeromgeving met High Value Content
 • State of the art app voor on the go! 
 • Minimaal 2 live dagen 
 • Persoonlijke aandacht en coaching 
 • Maximaal 10 deelnemers  DIAMOND

 €4.997
of €444 per maand
 

Inclusief
 • Wekelijkse Accountability (mastermindcalls) 
 • Online leeromgeving met High Value Content
 • State of the art app voor on the go! 
 • Minimaal 2 live dagen 
 • Persoonlijke aandacht en coaching 
 • Maximaal 10 deelnemers 
+ Individuele coachingsessies met Monique
+ Netwerk-event voor alle diamond-leden 

Twijfel je of deze Mastermind iets voor jou is? 
Je wilt verandering en deze Mastermind lijkt je geweldig. En toch is er dat stemmetje dat je tegenhoudt om je aan te melden. 

Vragen die je misschien nog hebt
Ik ken het boek van Louise Hay niet. Moet ik al bekend zijn met haar filosofie?
De Mastermind is voor iedereen toegankelijk. Specifieke voorkennis is niet nodig. Het enige wat nodig is, zijn een open mind & de bereidheid om te leren en te veranderen. We pakken het stap voor stap aan en juist omdat je je voor een jaar committeert is er alle ruimte en rust om je de materie eigen te maken.

Ik heb het boek van Louise Hay al gelezen. Heb ik dan nog wel iets aan de Mastermind?
Tof dat je al bekend met met haar filosofie, maar zoals je waarschijnlijk wel hebt gemerkt, is het nog niet zo makkelijk deze altijd in de praktijk te brengen. De Mastermind is een hele mooie manier om je kennis en inzichten actief te houden en te blijven oefenen in de dagelijkse beslommeringen van alledag. Dus ja, heel welkom en je zult nieuwe dieptes leren kennen in het boek door er samen nog eens in te duiken en met krachtige oefeningen en opdrachten te bestendigen in je levensstijl.
Hoeveel tijd kost meedoen mij?
Ik ga heel eerlijk zijn. Werken aan jezelf kost tijd, transformatie vraagt toewijding. Maar het is de meest vervullende investering, die je bovendien het meeste zal opleveren van waar je naar zoekt.
 Juist die mindshift is wat deze Mastermind je gaat opleveren. Ga uit van ongeveer 2- 3 uur per week voor het lezen van het boek, het bijwonen van de online lessen en de praktische thuisopdrachten. Maar je bent gewaarschuwd, als je de vruchten begint te plukken, is dit werk verslavend!

Hoe werkt het technisch?
De online bijeenkomsten zijn via Zoom. De online content en het verbinden met andere deelnemers kan via mijn online platform. Dit platform is ook te vinden via een app die je kunt downloaden op je telefoon. Hoe handig! In de introductiefase wordt alles zo makkelijk mogelijk uitgelegd, dus geen zorgen. Jij kunt dit.

Worden de wekelijkse sessies opgenomen?
ja, de sessies worden opgenomen. De opnames vind je terug in de online leeromgeving. Het is echter belangrijk dat je bij de online momenten live aanwezig bent, zowel voor het groepsproces als voor de opbouw van de stof. Het is niet handig en aan te raden om lessen te missen. In de Mastermind is iedereen verantwoordelijk voor de eigen inbreng, het is juist de wederkerigheid in halen en brengen waar de magie van een Mastermind zijn werk kan doen. Deelname is dus niet vrijblijvend. In uitzonderingsgevallen zoeken we samen naar de beste oplossing.

Waar zijn de live dagen? 
De live dagen zijn op een prachtige locatie centraal gelegen. 
Er zijn minimaal 2 live dagen. Afhankelijk van de energie van de groep worden er themadagen of masterclasses toegevoegd. 
Hoeveel exclusieve aandacht van Monique krijg ik?
De groep wordt met zorg door mij samengesteld en is niet groter dan 10 gelijkgestemde deelnemers. Ik ben live aanwezig bij de wekelijkse sessies en deel hier mijn ervaring en expertise. Er is dus wekelijks gelegenheid door mij PERSOONLIJK gecoacht te worden. Daarnaast ben ik actief in de community en reageer ik altijd op de berichten die daar geplaatst worden.
Krijg ik garanties?
Nope, geen garanties hier. Wat je eruit haalt, wordt immers voor een groot deel bepaald door wat jij erin stopt. Je hebt alles in je om te veranderen en met de tools en theorie die je krijgt aangereikt, je voordeel te doen, zodat jij je mooiste leven kunt creëren.
Hoe zit het met betalingen en refunds?
Je kunt de Mastermind in 12 maandelijkse termijnen betalen van € 299 of in één keer voor aanvang van de Mastermind. Je betaalt dan € 2.997. 
Aan het einde van jouw eerste kwartaal hebben wij een 1-op-1 call en bespreken we jouw voortgang en inzichten. Op basis daarvan besluit we samen of je het hele jaar verder gaat of dat je na één kwartaal stopt. Op dat moment stoppen de termijnbetalingen of je krijgt een refund. Je betaalt alleen € 897 ex btw voor het eerste kwartaal. No questions asked. Zo kun je zonder risico een kwartaal meedoen. Dit is hoe sterk ik geloof in de kracht van deze Mastermind.
Ik heb een andere vraag
Mail deze naar support@moniquedaal.com
Ik beantwoord graag al je twijfels en vragen!
                                                                                                Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021