Anderen

Vraag jij je soms af hoe anderen dat toch doen? Kijk je soms met een mengeling van bewondering en verbazing hoe anderen zo succesvol zijn geworden?

Voel je je misschien soms moedeloos of zelfs een beetje jaloers dat zij schijnbaar moeiteloos de ene klant na de andere klant binnenhalen?

En er ook nog goed uitzien, schatten van kinderen hebben en een prachtig netwerk?

Vergeet nooit dat wat je aan de buitenkant ziet een weerspiegeling is van het vele inner work dat deze mensen hebben gedaan. Hoe vaak ze met knikkende knieën iets nieuws zijn begonnen, hoe ze onvermoeibaar aan hun belemmerende overtuigingen hebben gewerkt en hoeveel kritiek ze hebben moeten verwerken.

Succes komt niet zo maar, dat is slechts het resultaat wat wij zien. Om die reden heb ik altijd niets dan bewondering voor mensen die hun zaakjes voor elkaar hebben. Niet vanwege de goede omzet en de mooie foto’s op social media, maar om het proces dat ze met zichzelf hebben doorlopen.

Dus waarom jij niet? Ook jij kunt je dromen waarmaken. Maar durf je er echt voor te gaan? Durf je je nek uit te steken, op je bek te gaan, weer op te staan en jouw plek in te nemen? Durf je dat proces met jezelf aan te gaan om te worden wie je wil zijn?

Want daar zit de sleutel. Strategie, kennis en skills komen later. Het start bij de vraag hoe graag je het wil en hoe ver je wil gaan.

Dus als volgende keer iemand jou triggert en je dat vleugje voelt van die mix van bewondering, misschien irritatie en jaloezie, vraag jezelf dan af wat er in jou mag veranderen om net zo succesvol te worden. Op jouw manier.

#persoonlijkeontwikkeling
#succesinbusines
#highvibeondernemen

Wil je hier meer over weten of wil jij met jezelf aan de slag om je bedrijf verder te laten groeien, neem dan gerust contact op! 

Ik heb elke maand 3 plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over de vraag wat er voor jou mogelijk zou zijn. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen.

In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor nodig is om succesvol te zijn, je eigen ambities te combineren met hechte relaties thuis en een buitengewoon leven te creëren voor jou en je gezin. Geef je op via deze pagina als je voor één van de drie plekken in aanmerking wilt komen.


Monique Daal

Multipassionate coach & ondernemer | Auteur No Limit Parenting; Minder opvoeden, meer inspireren | Senior beleidsontwikkelaar, adviseur, trainer & projectleider | Expert Pedagogisch Partnerschap

>