Een hele dag exclusieve aandacht voor jou!

Een VIP-dag kan zowel op locatie als online plaatsvinden en is vooral geschikt wanneer:

>> je een doorbraak wilt creëren op een bepaald gebied of rond een specifiek vraagstuk in je bedrijf of leven
>> je in een dag een concreet product wil produceren, bijvoorbeeld een business plan, een marketing plan of een sales page
>> je helderheid wilt krijgen rond jouw missie van waaruit je de volgende stap wil zetten
>> je wilt onderzoeken wat je blokkeert jouw doelen te halen
JOUW MENTOR OP DEZE DAG

Monique is ontwikkelingspsycholoog, ervaren coach & trainer en moeder van vier eigenzinnige kinderen. Zij woonde met haar gezin op 3 continenten en heeft ruim 20 jaar ervaring in overheidsfuncties en posities binnen non-profit organisaties. Daarnaast zette zij sinds 2002 drie succesvolle bedrijven op: een adviesbureau, een ouder- en kindcentrum en een online coaching business.
Haar belangrijkste drijfveer is om onze kinderen te laten zien wat mogelijk is en hoe het leven geleefd kan worden, helemaal op je eigen manier. Soms praktisch & down-to-earth, soms spiritueel en altijd met veel liefde.
Door haar jarenlange brede ervaring als moeder, coach en ondernemer kan zij snel tot de kern komen van elke coachingsvraag en ga je na een VIP-dag met een rijkdom aan ideeën, helderheid en inspiratie naar huis.

DE KRACHT VAN EEN VIP-DAG

Hoe vaak neem je nu een dag voor jezelf om te reflecteren en stil te staan bij je dromen, twijfels, ambities en leerdoelen? Vaak rennen we maar door, zonder af en toe afstand te nemen en waar nodig onze koers bij te stellen. Op een VIP-dag help ik je weer terug te keren naar de bigger picture en te doorbreken wat je tegenhoudt om stappen te zetten. 
We spreken vooraf een doel of programma af, maar nemen ook de ruimte om stil te staan bij alles wat zich aandient en gehoord of gezien wil worden. De inhoud kan heel strategisch zijn, maar er kan ook aandacht worden gegeven aan mindset blokkades of emotionele barrières. Door heel geconcentreerd een dag te focussen zonder afleiding en tijd genoeg om de diepte in te gaan als dat nodig is, 
kun je in een dag vaak hele grote stappen maken.
      
IS EEN VIP-DAG INTERESSANT VOOR JOU?


Boek dan nu een vrijblijvend en gratis intake gesprek. In dit intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bekijken we of er een goede match is om met elkaar aan het werk te gaan. Dit is essentieel voor een fijne samenwerking en goede resultaten. Samen bekijken we of EEN VIP-dag past bij jouw doelstellingen.


                                                                                                Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021