WAT IS BUSINESS COACHING?

Een business coach is een professional, die je helpt om je bedrijf te veranderen in positieve zin. Bijvoorbeeld om te groeien met je bedrijf, nieuwe diensten te ontwikkelen, of om als persoon nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Business coaches zijn er in alle soorten en maten. Ikzelf heb de laatste 10 jaar met meerdere business coaches gewerkt, zowel in binnen- als buitenland. Ik heb hiervan een aantal zaken geleerd. Het eerste is dat er niet één goede manier is van ondernemen en dus ook niet één business model dat iedereen past. Het tweede is dat goede coaching vooral gaat om persoonlijke aandacht en een coach die zich echt in jouw doelgroep en aanbod verdiept. En tenslotte gaat geen enkele coach jouw business in beweging brengen als je zelf niet in beweging komt. 

Als multi-passionate ondernemer heb ik verschillende bedrijven (gehad): een adviesbureau in het sociaal domein, een ouder-en kindcentrum en een online coaching bedrijf. Elk bedrijf kent zijn eigen uitdagingen, maar in alle gevallen is je eigen mindset het allerbelangrijkste. En er zijn wel degelijk een paar algemene vuistregels te geven voor het succesvol opbouwen van je bedrijf: verdiep je in je klant, maak serieus werk van je marketing en blijf jezelf en je aanbod ontwikkelen en vernieuwen. Ik help je heel graag op weg!

Grofweg heb ik twee mogelijkheden voor je: het business programma voor vrouwen die een online business willen opzetten rond hun gezin of het Next Level Mama certificatieprogramma, speciaal voor ambitieuze coaches die moeders als niche hebben. Hieronder kun je alles lezen over beide opties.

Meteen kennismaken? Boek hier je gratis gesprek.BUSINESS PROGRAMMA


Dit online coaching programma is speciaal ontworpen voor vrouwen die een eigen bedrijf willen starten of hun huidige bedrijf willen opschalen, en hierbij maximaal gebruik willen maken van de mogelijkheid die het internet ons biedt. Vrouwen, die een bedrijf willen creëren om hun gezin heen of andere dromen en verlangens die zij in het leven voor zichzelf hebben. Vrouwen die zoeken naar meer autonomie & vrijheid, meer voldoening & zingeving en meer overvloed in geld en tijd.

We leven in een prachtige tijd, waarin het internet en de techniek het mogelijk maakt om een betekenisvol bedrijf op te bouwen rond je gezin, je dromen en jouw unieke talenten en waarden. En daarvoor hoef je helemaal niet technisch te zijn, over 'superpower' te beschikken, meer dan 12 uur per dag te werken of een hele bijzondere gave te hebben.

Het enige dat het vraagt is een heel sterk verlangen en de durf om op te staan en jouw plek in te nemen!

Lijkt dit je iets? Boek gratis je Clarity Call, dan bekijken we samen of het past!

ZIJ GINGEN JE VOOR...My company is absolutely growing and growing.
Louise Hay.
Speciaal voor moedercoaches: 
NEXT LEVEL MAMA CERTIFICATIE PROGRAMMA


De afgelopen 10 jaar hielp ik enerzijds vrouwelijke ondernemers om een stevig fundament te leggen onder hun (online) bedrijf en anderzijds coachte ik moeders om te gaan werken, opvoeden en leven vanuit het hart. Ik ontwikkelde hiervoor twee coaching programma's waarmee de deelnemers grootse resultaten behaalden.

In dit business & coaching programma komen beide programma's samen, zodat jij als coach voor moeders enorme stappen kunt maken en jouw bedrijf next level kunt gaan brengen. Je ontvangt dus eigenlijk twee programma's in één. De perfecte mix van een kant-en-klaar hoogwaardig aanbod, doorleefde (business) coaching en een community van gelijkgestemde coaches met dezelfde missie. 

 Een moeder die goed in haar vel zit en meer durft te zijn dan moeder alleen, draagt bij aan een gezond zelfbeeld en positieve mindset van haar kinderen. Kinderen nodigen ons uit de beste versie van onszelf te worden, ons leven voluit te leven en hen zodoende toestemming te geven datzelfde te doen. Dat is de visie van NEXT LEVEL MAMA.  

Als je je in deze visie kunt vinden, is dit voor jou.

Door te investeren in moeders, investeren we in de toekomst. 
Doe je mee?


Wil je weten of dit programma bij je past 
en alle ins & outs weten? 

Vraag hier de checklist aan om te kijken 
of je al op de goede weg bent als coach.


DIT VOND ANNE-MAARTJE ERVAN


Wil jij dit ook of wil je alles nog eens rustig nalezen?
Download dan hier de brochure!

                                                                                                

  

Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021