Mijn High vibe business traject

voor multipassionates

Dit jaarprogramma is speciaal is ontworpen voor vrouwelijke, multipassionate ondernemers

 • die werken als expert, coach of trainer en hun huidige bedrijf willen laten groeien rondom hun gezin 
 • die willen ondernemen vanuit rust, kwaliteit en overvloed en echt impact willen maken met hun werk
 • die zoeken naar meer autonomie, vrijheid, uitdaging, vervulling en voldoening in hun werk en leven
 • die hun eigen waarde serieus willen gaan nemen, bereid zijn in zichzelf te investeren en te werken aan de angsten en belemmeringen die hen tegenhouden om succesvol te worden

Zoek jij naar een manier om

 • Je werk om je leven en gezin heen te creëren in plaats van andersom?
 • Je werk en gezin op een ontspannen en plezierige manier met elkaar te combineren, zonder stress en schuldgevoel?
 • Al jouw unieke talenten, kwaliteiten en waarden op jouw eigen manier neer te zetten in een eigen bedrijf, zonder overweldigd te raken of het gevoel te hebben dat je richting mist?
 • De beste resultaten behalen voor je klanten? En de wereld een beetje mooier maken?
 • Meer financiële speelruimte te creëren, zodat er meer keuzemogelijkheden voor jezelf en je gezin ontstaan?

Maar...

 • Heb je geen idee hoe je meer kunt gaan verdienen zonder veel harder te moeten gaan werken en word je al moe bij het idee nog meer uren te moeten maken? 
 • Blokkeert de angst je om helder te kunnen nadenken over wat mogelijk is voor jou en belemmeren je  beperkende overtuigingen je soms om in beweging te komen?
 • Zoek je goede coaching en ondersteuning om je te helpen bij het upgraden van je bedrijf en ervoor te zorgen dat je het ook echt gaat doen?

Lees dan snel verder!

We leven in een prachtige tijd, waarin het internet en de techniek het mogelijk maakt om een betekenisvol bedrijf op te bouwen rond je gezin, je dromen en jouw unieke talenten en waarden. En daarvoor hoef je helemaal niet technisch te zijn, over 'superpower' te beschikken, meer dan 12 uur per dag te werken of een hele bijzondere gave te hebben.

Het enige dat het vraagt is een heel sterk verlangen en de durf om op te staan en jouw plek in te nemen!

Monique is ontwikkelingspsycholoog, ervaren coach & trainer en moeder van vier eigenzinnige kinderen. Zij woonde met haar gezin op 3 continenten en heeft ruim 20 jaar ervaring in overheidsfuncties en posities binnen non-profit organisaties.

Daarnaast zette zij sinds 2002 drie succesvolle bedrijven op: een adviesbureau, een ouder- en kindcentrum en een online coaching business.

Haar belangrijkste drijfveer is om onze kinderen te laten zien wat mogelijk is en hoe het leven geleefd kan worden, helemaal op je eigen manier. Soms praktisch & down-to-earth, soms spiritueel en altijd met veel liefde.

profile-pic
Maartje de Kok

Dit jaar ben ik begonnen met Monique's Business jaarprogramma en ik denk dat het de beste stap is die ik in jaren heb gedaan.

Monique leert me hoe ik mijn authentieke zelf als ondernemer kan zijn, hoe ik mijn kwaliteiten kan erkennen en hoe ik mijn eerste stappen kan zetten om mijn bedrijf eindelijk te lanceren. Het programma is een uitgebalanceerde mix van praktijklessen, mindset en coaching.

Ik ben gewend geraakt aan het denken in beperkingen, maar nu verbreed ik mijn horizon. Een absolute aanrader als je je bedrijf wilt laten groeien en je niet weet waar je moet beginnen!

profile-pic
Nicole van Beek

Toen ik begon aan het jaarprogramma zat ik vol dromen en ideeën, maar had ik geen flauw benul hoe ik daar een business omheen zou kunnen bouwen. Monique heeft mij geholpen om door de bomen het bos te blijven zien. Ze is een warme, enthousiaste vrouw, die inspireert, motiveert en aanzet tot groei.

In de gesprekken met haar werd mij duidelijk op welke manier ik mijn bedrijf vorm wilde geven. Tijdens die gesprekken luisterde Monique aandachtig naar mijn verhalen, onzekerheden en twijfels, om daarna haar schat aan kennis en ervaring met mij te delen. Zij leerde me hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen (zeker als moeder) en om jezelf op waarde te schatten (zeker als business vrouw).

De groepsgesprekken en haar online programma waren een mooie aanvulling op de individuele coaching. Ik ging steeds meer in mezelf en in mijn ideeën geloven en kwam, stapje voor stapje, steeds dichter bij mijn doel. Aan het einde van het programma kon ik mijn eerste klanten verwelkomen. De gesprekken die ik met Monique heb gevoerd zijn van onschatbare waarde geweest en hebben me gebracht waar ik nu ben: ik heb mijn dromen waargemaakt.

profile-pic
Sabine Karssen - Oostenrijk

Ik ben zo dankbaar dat ik Monique heb gevonden in de grote pool van business coaches die zichzelf online aanbieden. Ze is nuchter en kan je door het scherm 'lezen' en heeft niet veel tijd nodig om de oorzaak van het 'probleem' te vinden.

Met al haar ervaring helpt ze me met mijn bedrijf, maar nog meer, ze helpt me persoonlijk mijn weg te vinden op deze zeer spannende maar ook moeilijke weg naar succes.

Ze is net zo opgetogen als ik als ik grote persoonlijke stappen maak en elke keer als ik haar steun nodig heb is ze er voor me. ❤️

Wat is het resultaat?

In dit business traject doe je een heleboel nieuwe kennis op, werk je aan alle mindset aspecten die komen kijken bij het bouwen of upgraden van een eigen bedrijf, en je implementeert alles direct in de praktijk.

Zes pijlers staan centraal in het programma: Confidence, Clarity, Concentration, Courage, Communication en Commitment. Door aan al deze aspecten in samenhang aandacht te besteden, bouw je een stevig fundament.

Tegelijkertijd is het de bedoeling dat je meteen gaat implementeren. Dus geen verstoppertje spelen, geen uitstelgedrag, geen perfectionisme. Je krijgt de tools en oefeningen aangereikt om voor eens en altijd mee af te rekenen met alle vormen van zelf-sabotage. Tijdens de coaching momenten help ik je graag herinneren aan jouw WHY.

Je bedrijf groeit zo groot als jij groeit. Vandaar dat we in het programma veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen. Goed voor jezelf zorgen, het lezen van relevante boeken op dit gebied en het samenwerken met een mastermind partner maken hier onderdeel van uit. Het leren omgaan met stress, werken aan jouw relatie met jezelf en het eigen maken van dagelijkse positieve routines ook.

Gedurende het traject wordt aan de volgende aspecten aandacht besteed:

 • Implementatie van alle praktische kennis en informatie die je opdoet
 • Mastery van de benodigde mindset skills op het gebied van zelfvertrouwen, geld, succes en overvloed
 • Zelfzorg en het organiseren van support en ondersteuning
 • Samenwerking en een warme community om je te helpen je doelen te behalen

De kracht van het traject

Het Business Traject is anders dan veel andere programma's. We beginnen met het in kaart brengen met jouw diepste verlangens in het leven en vertalen dit vervolgens naar een businessmodel dat jou op het lijf geschreven is. Je stelt meteen een omzet- en inkomensdoel, gebaseerd op jouw verlangens en ideale lifestyle, en we stemmen jouw businessmodel daarop af. Zodat je prijzen en diensten naadloos zijn afgestemd op jouw doelen en datgene wat je het liefste doet binnen jouw bedrijf.

Daarnaast kent het programma drie rode draden, zonder welke geen enkel bedrijf tot bloei komt, en die vaak onderschat worden:

 • Selfcare: jij bent je bedrijf, jij bent jouw instrument, dus jij moet leren hoe je in topconditie blijft: fysiek, mentaal en spiritueel. De tijd nemen om goed voor jezelf te zorgen is geen luxe maar een noodzakelijkheid als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen.
 • Mindsetzonder een 'growth' mindset is de kans op succes klein, dus dagelijks mindset werk om uit je 'fixed' mindset te komen of te blijven is van essentieel belang. Je bewust worden van al je belemmerende overtuigingen en deze weten om te draaien vraagt commitment en oefening.
 • Empowerment: werken aan je zelfvertrouwen, drempels overwinnen rond zichtbaarheid, je waarde en plek claimen, kortom jezelf kunnen motiveren en het geloof in jezelf kunnen activeren als dat nodig is, is de laatste rode draad. De groep is hierin een belangrijk onderdeel, en vandaar dat er naast de individuele coaching en begeleiding ook groepsevents deel uitmaken van het programma.

Deze drie rode draden krijgen in het programma aandacht in de vorm van concrete oefeningen en opdrachten in de prachtige online leeromgeving. Deze leeromgeving kun je zien als jouw persoonlijke bibliotheek met waardevolle business & mindset informatie vol met video's, werkboeken en extra bonusmaterialen.

Naast de online leeromgeving ontvang je 1-op-1 coaching,  waarin ik mijn 20 jaar ondernemerservaring, mijn denkkracht, aanmoediging en volledige aandacht met je deel.

profile-pic
Mariëlle Evertsz

Ik ontmoette Monique precies op het juiste moment. Ik had mijn online coaching bedrijf opgezet en was net live gegaan met mijn website - maar ik wist echt niets van het runnen van een online bedrijf.

Toen ik startte met Monique's jaarprogramma, had ik het gevoel dat ik een beetje bij de hand werd genomen om het hele proces van het opzetten en runnen van een online bedrijf te doorlopen - en dat was precies wat ik nodig had. De videolessen van het programma waren uitgebreid en werden ondersteund door schriftelijke lessen en een uitgebreid werkboek om me op mijn eigen reis te begeleiden.

Monique's openheid en benaderbaarheid maken het makkelijk om met haar in contact te komen. Ze vertelt openhartig over haar eigen worstelingen en lessen als online ondernemer en laat zien hoe je je eigen worstelingen kunt overwinnen. Ze is een expert in het aanleren van de juiste mindset - wat immers een van de belangrijkste lessen is - vooral voor vrouwelijke ondernemers. Haar 1-op-1 coachingsgesprekken waren altijd inspirerend en gevuld met praktische adviezen.

profile-pic
Jolanda Jansen

Ik ben een half jaar geleden met Monique gaan werken en ze heeft mijn leven echt veranderd. Het voelt geweldig om weer de leiding te hebben over waar deze levensreis me naartoe brengt.

De coachingsgesprekken met Monique zijn erg inspirerend en ondersteunend. Ze ziet wat je zelf niet kunt zien en stuurt je in de goede richting. Haar ervaring in mindset werk en het runnen van een gezin en bedrijf tegelijkertijd, stelt haar in staat om mensen te helpen in een zeer breed perspectief.

In haar online programma's ontmoet je gelijkgestemde vrouwen om je te inspireren en ze creëert een veilige omgeving om je vragen en ervaringen te delen. Als je je leven naar een hoger niveau wilt tillen, zorg er dan voor dat je een gesprek boekt en kijk of jij en zij ook een match zijn.

profile-pic
Mirjam van Beek

Ik ben zo blij dat ik op het spoor ben gekomen van Monique en haar Mindset Challenge. Het voelde echt aan dat het op het juiste moment kwam. Op dat moment dacht ik letterlijk 'wat heb ik te verliezen, laten we het maar eens proberen'. En ik heb nooit spijt gehad van deze beslissing! Ik ben vanaf het begin geïnspireerd door Monique's enthousiasme en energie. Ze stuurde (en stuurt nog steeds) veel positieve vibraties uit waardoor ik me heel gemakkelijk voor haar kan openstellen en mijn diepste gevoelens, gedachten, ideeën, twijfels, etc. kan delen.

Een van de dingen die ik echt leuk vind aan Monique is dat ze me altijd een goed gevoel over mezelf kan geven als ik me down voel of als ik het gevoel heb dat ik mezelf (of anderen) teleurgesteld heb. Ik ben begonnen met het No Limit Parenting programma met haar te doen omdat ik vond dat dat op dat moment het juiste programma voor mij was. Ook al had ik dit programma nog niet afgerond, ik heb me ook ingeschreven voor het Business programma. Reden hiervoor is dat ik me tijdens de NLP-modules meer bewust ben geworden van mijn sterktes, mogelijkheden en dromen. Een daarvan is het opzetten van een Bed&Breakfast en ik ben erg benieuwd hoe het jaarprogramma mij zal helpen deze droom te realiseren. Ga zo door, Monique. Je bent een inspiratie voor ons allemaal.

Is dit traject interessant voor jou?

Boek dan nu een vrijblijvend en gratis intake gesprek. In dit intakegesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie en bekijken we of er een goede match is om met elkaar aan het werk te gaan. Dit is essentieel voor een fijne samenwerking en goede resultaten. Samen bekijken we of het traject past bij jouw doelstellingen.

>