Mijn naam is Monique Daal en het is mijn missie om jou te inspireren en uit te nodigen om het leven te leven dat je je kinderen gunt.

Do what you love and inspire your children

Als gezin hebben we de afgelopen 20 jaar op 3 continenten gewoond, heb ik drie succesvolle bedrijven opgebouwd, en hebben we als team een ontzettend mooie persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling doorgemaakt.

Ruim 20 jaar geleden nam ik een sprong in het diepe: ik werd ondernemer! Ik had een goede baan als senior beleidsadviseur, we woonden in onze eerste koopwoning en ik was moeder van een dochter van 2 jaar. Alles leek 'steady' en veelbelovend. En toen gebeurde er iets dat mij twee belangrijke levenslessen leerde. Mijn tweede kindje werd na een voldragen zwangerschap levenloos geboren.

De twee lessen die de koers van mijn leven veranderden, waren:

1. Tijd is kostbaar

2. Er is geen zekerheid

De enige zekerheid is dat alles altijd in verandering is en we in elk moment kunnen kiezen hoe we ermee omgaan. En op dat moment in mijn leven koos ik ervoor om voor mezelf te starten. Zodat ik voortaan mijn kostbare tijd kon indelen hoe ik dat zelf wilde en zelf kon bepalen met wie ik die kostbare tijd doorbracht.

Ruim 20 jaar verder kan ik oprecht zeggen, dat het de beste beslissing ooit was. Mijn ondernemersreis heeft me veel meer gebracht dat ik vooraf had kunnen bedenken. Meer inkomen (als er iets was wat ik niet had verwacht, was dat het wel), meer persoonlijke groei (en intussen kan ik zeggen dat ik daar echt aan verslaafd ben) en meer vrijheid (wat heel handig is als vrijheid en autonomie tot je kernwaarden behoren).

Het was zeker geen rechte, stijgende lijn. Ik heb fouten gemaakt, ik ben op mijn neus gegaan, ik heb veel geld verspild aan coaches en programma's die me niets nieuws brachten, ik liep langs het randje van een faillissement, maar ik heb ook veel plezier gehad en vooral ONTZETTEND veel geleerd. En nu ben ik hier om jou te helpeZodat jij jouw groeicurve heel erg kunt versnellen. Natuurlijk zul je je eigen fouten maken en je eigen barrières tegenkomen, maar dan ben ik er om je een veilige plek te bieden, de juiste kennis aan te reiken of een confronterende spiegel voor te houden.

Mijn leven en ondernemersreis was niet altijd rozengeur en maneschijn, maar ik ben er trots op te kunnen zeggen dat ik altijd heb gedaan wat ik het allerliefste deed en dat ik mijn ambities succesvol combineer met heel veel quality time met de mensen die voor mij het allerbelangrijkste zijn. Het gevoel dat ik lééf is voor mij waar het om gaat en ik werk het liefst met vrouwen die dit herkennen.


mijn PASSIES

Ik ben ontwikkelingspsychologe, ondernemer, adviseur, trainer, auteur, verbinder, netwerker en inspirator. Ik heb ruim 22 jaar internationale werkervaring in beleids, staf- en managementfuncties bij de overheid en de non-profit sector en was sinds 2002 eigenaar van meerdere succesvolle bedrijven, waaronder een adviesbureau, een ouder- & kindcentrum en mijn online coaching business. Op dit moment ben ik bezig met de start-up van een blog/ webshop voor (aanstaande) moeders, gericht op duurzaamheid en veganisme en de ontwikkeling van een leergang voor pedagogische leiders.

Opvoeding, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling zijn mijn drie passies die ik graag met elkaar verbind. Ik denk in mogelijkheden en heb een brede maatschappelijke interesse. Ik schakel makkelijk tussen strategisch en operationeel niveau, tussen beleid en praktijk. Mijn belangrijkste drijfveer is om onze kinderen te laten zien wat mogelijk is en hoe het leven geleefd kan worden, helemaal op je eigen manier.

Als jij er klaar voor bent om jouw bedrijf en leven  'next level' te brengen, dan ben ik graag jouw coach of mentor!

VIP-DAGEN EN KLEINSCHALIGE EVENTS

Ik vind het heerlijk om met jou individueel of in een intieme groep de diepte in te gaan. De VIP-dagen noem ik een 'double blessing', omdat het een cadeautje is voor jou en mij. Een dag waarin ik voor jou een veilige plek creëer om je gedachten te ordenen, nieuwe perpectieven te verkennen en jouw vragen te beantwoorden. Je zult versteld staan wat zo'n dag je oplevert! Dat geldt ook voor mijn kleinschalige online en offline masterclasses en workshops. Denk bijvoorbeeld aan mijn moodboard workshops waarin je jouw verlangens visueel maakt en energie geeft of de masterclass 'Doelen stellen vanuit het hart' waarin je jouw persoonlijke 7-jaren-plan formuleert. Als je je aanmeldt voor mijn nieuwsbrief, ontvang je altijd ruim van tevoren de data.

BUSINESS TRAJECT

Met mijn business traject help ik ambitieuze en multipassionate vrouwen om als expert, coach, blogger of trainer een bedrijf op te bouwen. Dit doe ik door hen te helpen de juiste mindset te ontwikkelen en hun veelzijdigheid te omarmen. Vandaar uit denk ik mee over branding, verdienmodellen, marketing en sales. Ook zet ik waar nodig mijn netwerk in om mijn klanten verder te helpen.

Het traject biedt een gedegen fundament om jouw bedrijf op te gaan bouwen vanuit jouw waarden, jouw talenten en jouw levensstijl. Door een combinatie van online lessen met persoonlijke coaching calls en een jaar lang exclusieve aandacht, kun je een bedrijf neerzetten, dat doordacht is en jou duurzaam van een inkomen voorziet. Helemaal onder je eigen voorwaarden, en zonder dat je jezelf vastzet op één niche, één dienst of product of één markt.

>