Gedreven, open-minded en verslaafd aan persoonlijke ontwikkeling.

Als kind speelde ik graag 'schooltje'. Ik zette al mijn poppen in een kring en ik was de juf. Toen al vond ik het heerlijk mijn kennis en inzichten te delen. En nu deel ik die graag met jou. Want met mij als jouw coach en mentor maak je veel sneller stappen, of dat nu zakelijk is of persoonlijk. Als gezin hebben we de afgelopen 20 jaar op drie continenten gewoond en in die periode heb ik meerdere succesvolle bedrijven opgebouwd.  Het ondernemerschap is voor mij de weg geweest om in elke levensfase de juiste balans te vinden tussen mijn eigen ambities en er zijn voor mijn gezin.

Als life coach help ik je met andere ogen naar jezelf te kijken. Je bent vaak tot veel meer in staat dan je denkt. In mijn werk met vrouwen van over de hele wereld kwam ik erachter dat als we vastlopen in ons leven of steeds maar weer in dezelfde patronen terecht komen, dit vrijwel altijd terug te voeren is op beperkende overtuigingen over onszelf of over het leven die we ergens gaandeweg hebben opgepikt. Geen kind komt ongeschonden uit de opvoeding, gewoon omdat geen enkele ouder perfect is en wij allen onze lessen te leren hebben. En omdat we deze belemmerende overtuigingen vaak al zo lang meedragen, voelen ze als waar voor ons. En zo komen we vaak in een door onszelf gecreëerde gevangenis terecht. Een staat waarin we ons niet vrij voelen om te doen wat we diep van binnen eigenlijk zouden willen. We weten dat bepaalde patronen ons niet meer dienen, maar daadwerkelijke verandering en transformatie lukt zelden zonder hulp van anderen.

Heling vraagt om moed.  En zelfliefde is de brandstof voor moed. Hoe meer liefde je voor jezelf kunt gaan ervaren, hoe meer jouw levensenergie zal stromen. LOUISE HAY heeft mij persoonlijk veel geleerd op het gebied van zelfliefde en de kracht van mijn gedachten en haar lessen geef ik graag door in mijn coaching als Heal Your Life® Teacher Coach. Vaak blijven we zoeken naar wat we als kind tekort zijn gekomen. Maar dat wat we vaak buiten onszelf zoeken, is allemaal in onszelf te vinden. Zelfliefde leidt tot de innerlijke rust waar velen naar zoeken èn het zorgt ervoor dat je dromen en ambities durft na te jagen. Een win-win dus: je ambities waarmaken vanuit innerlijke rust. Ik help je daar graag bij!
Waarom ik?

Natuurlijk wil je weten waarom je met mij in zee zou moeten gaan...

 • Ik praat niet alleen over ondernemen, moederschap en mindset, ik lééf het ook. Ik ben al 20 jaar ondernemer, waarvan de laatste 5 jaar voornamelijk online. Daarnaast ben ik moeder van vier eigen-wijze kinderen. 
 • Ik studeerde ontwikkelingspsychologie & vitaliteitscoaching en ben daarnaast certified Heal Your Life ® Teacher Coach en mag daardoor gebruik maken van de originele coaching toolbox en workshop scripts zoals die zijn ontwikkeld door LOUISE HAY.      
 • Ik investeerde de afgelopen 10 jaar tienduizenden euro's in business coaching en boeken, seminars en trainingen op het gebied van persoonlijke groei.                                                                                           
 • Ik weet hoe spannend het is iets te doen wat je niet eerder deed. Ik weet ook hoeveel voldoening het geeft wanneer je de sprong toch maakt. Zo startte ik ook ooit vanuit een goede vaste baan voor mezelf, schreef een boek, emigreerde twee maal naar een ander land en vond mezelf en mijn bedrijf meerdere malen opnieuw uit.       
 • Ik doe mijn werk met oprechte passie en betrokkenheid bij mijn klanten.  Jouw succes is mijn succes en ik ga ver om jou te helpen jouw doelen te behalen.

Wat je nog niet van me wist,  :-)

 1.    Ik ben gek op Indisch eten en helemaal op spekkoek, jaja, je hebt Indische roots of niet!
 2.    Ik hou van de zon, de zee en Caribische muziek, dat zijn dan weer mijn Curacaose roots.
 3.    Niemand in mijn familie is ondernemer, maar gek genoeg zie ik altijd overal business opportunities.
 4.    Louise Hay en Wayne Dyer zijn mijn grootse inspiratiebronnen als het gaat om liefdevol leven met intentie.
 5.    Ik droeg mijn hele 50e levensjaar een beugel en ben nu heel blij met mijn tanden.
 6.    Ik ben een ei! Een extraverte introvert. Ik hou van gezelschap, maar heb ook echt voldoende me-time nodig.
 7.    Vanaf de puberteit vecht ik met de kilootjes, maar toch ga ik steeds meer van mijn lichaam houden. Ik kan er altijd op rekenen.
 8.    Als ik naar bed ga, val ik in slaap zodra mijn hoofd mijn kussen raakt. Nooit slaapproblemen gehad.
 9.    Ik ben een echte theeleut. Ik heb zo'n mooi houten kistje en die zit altijd vol met de lekkerste smaken.
 10.  Ik hou van lezen en schrijven. Als kind al vroeg ik boeken voor mijn verjaardag en ik heb een hele verzameling mooie boekjes om in te schrijven.
En nu wil ik jou leren kennen!


Genoeg over mij. Nu wil ik graag weten wie jij bent. 
Wat is jouw levenspad? Waar sta jij in jouw ondernemersreis? 
Waar loop jij warm voor? Wat vind je lastig? Waar droom jij van?

Laten we connecten: volg mij op mijn social media kanalen of meld je aan voor mijn tips en inspiratie!
Je mag me ook altijd een mail sturen: support@moniquedaal.com.
Let's connect!

                                                                                                Monique Daal - Heal Your Life® Teacher Coach & Business Mentor 
Good Times Coaching  & Consulting | Rotterdam | support@moniquedaal.com

Disclaimer | Privacy Statement |Cookie Policy 
@Copyright Monique Daal, 2021