Je hebt dromen die je wilt realiseren, je wilt je eigen ambities waarmaken, je wilt blijven groeien,

maar je hebt zoveel ideeën, dus waar begin je......

Kun je wel wat hulp gebruiken? Van iemand die echt naar je luistert, met wie je kunt sparren, iemand die meedenkt over oplossingen, èn een klankbord en mentor voor je kan zijn? Plan hier jouw gratis Clarity Call om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Wat levert het werken met een coach of mentor jou op?

Eigenlijk ligt hier een andere vraag onder, namelijk: Waarom zou je het allemaal alleen willen doen? Een valkuil voor veel vrouwen.

Het is zoveel fijner om iemand naast je te hebben staan, die je kan aanmoedigen op jouw pad. Iemand die begrijpt waar je staat èn waar je heen wilt. Die voor jou een veilige plek biedt om je twijfels te delen, maar ook je tegen wie je je allergrootste ambities durft uit te spreken. Iemand die met jou een plan maakt, een route uitstippelt en je steeds weer herinnert aan die stip aan de horizon.

De truc hierbij is wel om een coach te kiezen die verder is dan jij. Je wilt iets léren. Je wilt geïnspireerd raken worden. Het vuur en de energie weer voelen. Je wilt verder komen dan waar je nu staat. Door gebruik te maken van iemands expertise en ervaring, kun je sneller veranderingen realiseren. Werken met iemand die jou tools en tips kan aanreiken, met jou je successen kan vieren, maar er ook is voor jou bij teleurstellingen of tegenslagen, versnelt jouw leer- en groeicurve.

Zou het niet heerlijk zijn voortvarend met jouw dromen aan de slag te gaan en het gevoel te hebben dat je de regie weer hebt, dat je de juiste stappen zet en dat je zelfvertrouwen groeit?

Sinds 2002 heb ik drie succesvolle bedrijven opgebouwd en vanaf 2015 heb ik zelf continu in mezelf geïnvesteerd en gewerkt met mentors uit Amerika, Curaçao, Nederland, Bali en Australië. Dit heeft mij heel veel kennis opgeleverd die ik dagelijks toepas in mijn leven en bedrijf. Het is een heerlijk gevoel verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen groei en ontwikkeling en hierin een voorbeeld te mogen zijn voor mijn vier kinderen.

Werken met mij

Als je ervoor kiest met mij te werken ben ik jouw coach, mentor en trainer. Ik zal je aanmoedigen en je klankbord zijn op de spannende reis naar zelfontwikkeling.

Ik heb veel kennis en ervaring om met je te delen, maar ik zal je ook helpen je beperkende gedachtepatronen te leren (her)kennen en transformeren, ik zal je uitdagen om heel eerlijk tegen jezelf te zijn.

Ik zal je helpen om uit je hoofd te komen en naar je hart te gaan luisteren.

Ik zal je de tools geven om beter voor jezelf te zorgen en ik bied je een veilige plek om te groeien en jezelf te stretchen. Ik ondersteun je leerproces en help je delen van jezelf te ontdekken en te helen die je nog steeds blokkeren om je ware potentieel te leven.

Ik help je patronen bloot te leggen die vaak zijn geworteld in je gezinsdynamiek en je helpen deze te transformeren zodat je ze niet doorgeeft aan je kinderen.

Ik help je om je opnieuw te verbinden met je GROTE dromen en verlangens en helder te worden over jouw GROTE visie. En ten slotte breng ik structuur aan in al je gedachten, ideeën en ambities, en help ik je de stappen te nemen die je moet nemen om je droom werkelijkheid te laten worden. En ik zal je er steeds aan herinneren je eigen verantwoordelijkheid te nemen voor het bereiken van je doelen. Altijd liefdevol.

>