Wat is het juiste moment om te investeren in jezelf?


IK DENK DAT DE TIMING NIET GOED IS, ZEI ZE

Ze had echt een heel goed gevoel na ons gesprek gehad, maar daarna begon ze toch te twijfelen. Ze voelde zich niet goed, een beetje nerveus. Of iets op haar borst drukte. Wat wilde dit gevoel haar dan vertellen? Misschien was de timing toch niet zo goed. Ze besloot dat ze niet in moest stappen in mijn programma. Het leek haar wel echt een goed programma, dus misschien kwam ze later wel weer terug. Dan meld ik me wel, zei ze. 
Read more...

Dat ene ding waarmee je moet stoppen als het niet stroomt in je bedrijf


mijn amerikaanse coach noemde het 'analysis paralysis'

Mijn Amerikaanse coach noemde het 'analysis paralysis'. Je eigen succesverhalen dood relativeren, eindeloos twijfelen over triviale zaken als een website, doorsleutelen aan je content, nog een webinar of opleiding volgen. Van alles doen en het ontzettend druk hebben, maar geen stap voorwaarts maken. Of gewoonweg verlamd zijn door alle goed bedoelde, maar soms tegenstrijdige adviezen van anderen, en daardoor maar helemaal niets meer doen. In ieder geval niet iets dat zichtbaar is voor je potentiële klanten.
Read more...

Wat als het niet aan je prijzen ligt?Loopt het nog niet zoals je zou willen in jouw coaching bedrijf?

Waar je zo enthousast begon met je eigen coaching praktijk, sluipt vroeger of later de twijfel onder je huid. Je trekt nog niet zoveel klanten aan als je zou willen, en je weet eigenlijk niet hoe dat komt. Je hebt zoveel expertise te delen en je weet dat je jouw klanten echt goed kunt helpen. Maar je dagen vullen zich met allerlei randzaken. 
Read more...

6 Tips voor een betere money mindset


ZITTEN JOUW OVERTUIGINGEN OVER GELD JE IN DE WEG?

Hoewel op mindset vlak altijd nog veel te leren valt, realiseer ik me in gesprekken met niet-ondernemers altijd hoezeer mijn manier van denken over geld, overvloed, verkopen en schulden hebben, is veranderd door het ondernemerschap. En hoe ik hierin gegroeid ben.

Read more...

Het gaat niet om 'duur', het gaat om een goed gevoel


Als je goed voor jezelf zorgt, ga je vaak ook beter voor je geld zorgen 

Als je financiële situatie je niet bevalt, ligt daar meestal het werk dat je te doen hebt. Als je goed voor jezelf zorgt, ga je vaak ook beter voor je geld zorgen. Als je bewuster voor jezelf gaat kiezen, maak je ook vaak bewustere financiële keuzes. En hoewel geld nooit je drijfveer is, zegt jouw relatie met geld vaak veel over waar je staat met je bedrijf. 
Read more...

Kun je hoge prijzen vragen als moeders je niche zijn?


EEN PRACHTIGE MISSIE, KNETTERHARD WERKEN EN WEINIG OMZET

Een prachtige missie, knetterhard werken en weinig omzet. Het is helaas de werkelijkheid van veel gepassioneerde coaches die werken met moeders. De eerste oorzaak die ik in mijn praktijk vaak voorbij zie komen, is het ontbreken van een goed ingericht proces of heldere strategie om steeds weer nieuwe klanten aan te trekken. De andere oorzaak is het vragen van te lage prijzen of het werken op uurtje-factuurtje basis. Het blijft een dingetje: hoe bepaal je de juiste prijs die past bij jouw niche en dienst?
Read more...

Mama-marketing: hoe je meer moeders aantrekt voor jouw coaching business


BEN JE EEN COACH EN ZIJN MOEDERS JOUW NICHE? 

Dan heb je de volgende reactie vast al eens gehoord: moeders zijn business wise geen goede doelgroep, want ze willen niet in zichzelf investeren. Voor hun kids of gezin geven ze vaak makkelijk geld uit, maar voor zichzelf vinden ze de investering snel te hoog. Of ze willen wel investeren in allerlei praktische zaken, maar niet zozeer in persoonlijke groei of self-care. Herkenbaar?
Read more...
 
Read Newer Updates