In oktober kwam ze bij me binnen, mager, uitgeput en in elkaar gedoken.
Ze zag het niet meer zitten, deze moeder van drie jonge kinderen.
We gingen samen aan de slag en wat een stappen maakte ze.
Oud zeer kwam voorbij, een moeilijke start, onverwerkte emoties.

Ze was de ideale coachee, ze pakte alles op en ging ermee aan de slag. We kwamen erachter dat haar huidige baan niet meer paste en voerden een driegesprek met haar leidinggevende. Ze vroeg een verlenging van het traject aan bij haar werkgever en dat werd gehonoreerd.

We gingen op zoek naar haar kwaliteiten, haar drijfveren, waarden en behoeften. Ik zag haar elke sessie groeien.

Door vakanties zat er deze keer wat langer tussen tussen de sessies. Dinsdag zat er een stralende vrouw tegenover me, verzorgd gekleed, pretlichtjes in haar ogen. Ze vertelde hoe ze wilde gaan solliciteren op een nieuwe functie. Bij een tandartsenpraktijk in haar eigen buurt.

"Ik ben er al een paar keer langsgereden en heb gevisualiseerd hoe ik daar aan het werk was. Ik zag het mezelf al helemaal doen! Maar ik wilde nog even een zetje van jou, een laatste bevestiging." Een grote 'smile' op haar gezicht.

We spraken over wat ze nodig had om zo krachtig mogelijk voor de dag te komen. Ze wist het eigenlijk allemaal al. En opeens viel het op me. Dit was een ware transformatie op identiteitsniveau. She did it!

Dat gaat helemaal goedkomen met haar! Wat een cadeau ook voor haar drie kinderen en ook haar relatie was hierdoor in ander vaarwater terechtgekomen.

Wat ben ik blij dat ik voor 2024 de intentie had gezet om me meer te gaan richten op mijn coachingspraktijk. Heel cliché, maar waar: hier doe ik het voor.

Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment