Het is niet simpel maar wel eenvoudig ❤️


Alles waar je echt naar verlangt, kan alleen naar je toe komen als je alle dingen onder ogen ziet die het van je afhouden.


Het zijn allemaal veiligheidsmaatregelen die je zenuwstelsel in werking heeft gebracht. Je systeem heeft maar één doel: jou veilig houden.


Zo zorgt het ervoor dat je nooit meer dat vreselijke gevoel hoeft te ervaren dat je jaren geleden hebt ervaren (ja, zoals hoe je je voelde toen je een weerloos klein kind was dat dacht dat je dood zou gaan).


Het doet er alles aan om je er de toegang tot te ontzeggen.


Het probeert je leven te redden door je weg te houden van wat je het allerliefste wilt.


Wat je het allerliefste wilt, zit verpakt in je diepste angsten en je meest irrationele verhalen.


Maar ze voelen allemaal waar aan.


En daarom is daarheen gaan, ECHT daarheen gaan, alleen mogelijk voor een select groepje mensen.


Mensen die bereid zijn om de longen uit hun lijf te huilen om daar te komen waar het echt pijn doet.


Mensen die in staat zijn om aanwezig te blijven terwijl hun hele systeem schreeuwt: “Wegwezen”.


Mensen die bereid zijn om dezelfde dingen in al hun schakeringen keer op keer onder ogen te zien - en nooit verwachten dat het "eindelijk" voorbij is.


Al dit ongemak is er om jezelf te helen en je steeds dichter bij je authentieke kern te brengen. Daar waar jij mag zijn wie je bent en je talenten kunnen bloeien.


Het doet pijn zoals niets anders, het vereist enorme hoeveelheden vastberadenheid en bovenal moet je eindeloos moedig zijn.


Ik weet dat omdat ik een van die mensen ben.


The Inner Work must be done.


Ben jij er klaar voor dit werk te doen? Ik ben er voor jou met mijn volle aandacht. Boek gerust een Clarity Call en dan bekijken we samen of er een match is.


Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment