Omdat er de laatste maanden heel wat nieuwe volgers bij zijn gekomen en er weer wat ontwikkelingen binnen mijn bedrijf zijn, wil ik mezelf graag even (opnieuw) voorstellen.


Als multipassionate ben ik altijd met veel projecten en opdrachten tegelijkertijd bezig geweest. Lange tijd maakte dit me heel onrustig, alsof ik iets verkeerd deed, omdat ik het gevoel was dat ik dat ‘ene ding, die ene niche’ moest vinden. Hierdoor deed ik naar anderen vaak alsof ik maar wat aanrommelde en ‘toevallig’ altijd overliep met werk.


Inmiddels weet ik dat ik gewoon op mijn best ben als ik kan schakelen en makelen en er voldoende uitdaging en afwisseling is in mijn werk. En dat ik gewoon heel snel en goed ben in mijn werk.


Maar de eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat werk en druk zijn (druk, druk, druk) lange tijd ook wel een coping mechanisme was. Vluchtgedrag om niet stil te hoeven staan bij het ongemak van oude pijn en verdriet.


Opgeleid als ontwikkelingspsychoog en Heal Your Life coach wist ik dat ergens natuurlijk wel, maar pas de laatste jaren - misschien nu de vier kinderen meer op eigen benen gaan staan - ben ik met dit ongemak en de onderliggende patronen aan de slag gegaan. Innerlijke groei en ontwikkeling is wat mij betreft nooit af!


Maar terug naar werk. Veel rollen, ideeën en activiteiten dus. Ook op dit moment ben ik weer met veel tegelijk bezig. Niet omdat het moet, maar omdat ik het mezelf toesta.


DE RODE DRAAD

Hieronder een opsomming van wat ik op dit moment zoal doe. Ik ben benieuwd of je een rode draad kunt ontdekken!


Op dit moment ben ik senior adviseur bij Stichting Lezen en Schrijven op het gebied van preventie. Ik adviseer gemeenten bij de vraag: hoe kunnen we de overdracht van laaggeletterdheid (en hiermee kansenongelijkheid) van ouder op kind doorbreken? Een ‘wicked problem’ waar ik graag mijn tanden in zet.


.


Daarnaast werk ik bij Stichting Me & Society. Met een paar kanjers van projectleiders bieden we taalcursussen aan Rotterdammers met een migratieachtergrond en dialoogtheater waarbij we moeilijke onderwerpen, zoals keuzevrijheid, huwelijksdwang, racisme & discriminatie, meisjesbesnijdenis en mentale gezondheid bespreekbaar maken in schoolklassen en bij professionals.


.


Daarnaast ben ik coach en business mentor voor vrouwelijker leiders en ondernemers. Hoe maak je je ambities waar vanuit innerlijke rust? Hoe vind je je eigen weg in werk, gezin en leven, multipassionate of niet.

Ik ben ook als coach/psychoog verbonden aan Gort coaching en Specialistennet, meestal meer gericht op arbeidsreintegratie en werkgeluk.


.


Met @Kirsten Schipper ben ik Glans! gestart en adviseren we op het gebied van ouderbetrokkenheid. Beiden zijn we heel gepassioneerd om de samenwerking tussen ouders en professionals te verbeteren. Samenwerken met ouders kan lastig zijn. Het kan schuren, het kan je uitdagen, het kan je tot wanhoop drijven. Maar hierin liggen ook kansen. Om te groeien, te leren en echt verbinding te maken. Zonder wrijving geen glans.


.


Met @Linde Ingelbrecht heb ik #De4vanWerkplezier ontwikkeld. Een hoogwaardig business programma gericht op welzijn en (team)ontwikkeling. We leren organisaties denken in welzijnscompetenties. Het is onze missie meer menselijkheid te brengen op de werkvloer, want wel-zijn op het werk is in de kern mens-zijn op het werk!

.


Ik ontkom er niet aan: multipassionate in hart en nieren.


Ik hoor heel graag of je de rode draad hebt ontdekt 🤪 en maak graag ook kennis met JOU.


Let’s connect!

Zoek me op via LinkedIn of Instagram. Of word lid van de Besloten Facebookgroep The Inner Journey.


Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment