Ik ben verliefd! ❤️

Wie mij langer kent, weet dat ik al 35 jaar samen ben met mijn man en eerlijk…het leven bracht ons ups & downs, maar we zitten momenteel in een hele goede fase van onze relatie. 

Dus nee, niet op een andere man, maar op een nieuw bedrijf. Ik ben gestart met een nieuwe samenwerking, die helemaal los staat van mijn werk als psycholoog en coach. Of misschien toch ook niet.

Want zelfzorg is in ieder coachtraject een thema dat voorbijkomt. Beter voor jezelf zorgen, wat vinden we dat toch moeilijk! Dan kom je uiteindelijk toch altijd weer uit bij ware zelfliefde. Niet jezelf beter voelen dan een ander, maar ook niet minder.

Gewoon jezelf en je lieve lichaam koesteren, zoals je dat vaak heel vanzelfsprekend doet voor een ander of voor een pasgeboren baby. Als eerbetoon aan het leven en aan de bijdrage die jij mag leveren aan de wereld.

Ook voor mij was dat een weg: mezelf zo belangrijk maken, dat ik vanzelf ook bewuster voor mezelf mocht gaan zorgen. Ik startte medio november met een orthomoleculair voedingsprogramma en rond die tijd maakte ik ook kennis met de verzorgingsproducten van Ringana.

Ik ben inmiddels 20 kilo lichter (en in een heel rustig tempo loopt dit aantal nog steeds verder op), maar dat was niet mijn drijfveer. Ik wilde me vooral BETER VOELEN. Fitter, rustiger, vrolijker.

Allerlei vage lichamelijke en mentale klachten, die steeds aan de overgang werden toegeschreven, verdwenen de afgelopen maanden als sneeuw voor de zon. En tegelijkertijd werd ik steeds enthousiaster over de huidproducten waarmee ik kennismaakte.

Ik leerde meer over het bedrijf en hun kernwaarden. Ik probeerde andere producten uit en liet mijn man ook mee testen. Ook hij werd fan. En nu heb ik besloten partner te worden en onderdeel te worden van deze fijne organisatie. Nieuwe energie voor een nieuw project!

Dus vanaf nu heb ik twee bedrijven en zal ik meer gaan delen over Ringana, het eerste en enige bedrijf ter wereld dat verse ingrediënten in hun verzorgingsproducten gebruikt. Hun motto is: Fresh, Excellent en Trendsetting. Producten met respect voor jezelf en voor moeder aarde. Een verhaal waar ik blij van wordt.

Ik heb nog geen heldere strategie of concreet doel, alleen een hoop energie om hun waarden uit te dragen en dit nieuwe avontuur aan te gaan! 

Interesse of benieuwd? 
Stuur me een bericht of ....
NEEM HIER EEN KIJKJE


Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment