Ze kwam binnen met een loopbaanvraag. Ze twijfelde, of haar baan nog wel bij haar paste. Misschien wilde ze zelfs wel helemaal iets anders. Maar wat en hoe?

We gingen aan de slag. Ze was eigenlijk gewoon altijd maar met de stroom meegegaan. In wat op haar pad kwam, op wat anderen wel bij haar vonden passen. Ook in relaties ging ze vaak erg mee met de ander, ze kon zich soms zelfs verliezen in de ander. Ze had niet veel vrienden, ze had met weinig mensen een klik.

Dus nu was de uitnodiging op zoek te gaan naar wie ze zelf eigenlijk was en wat ze wilde. Wat had haar gevormd? Wat waren haar triggers en copingmechanismen? Bij wie voelde ze zich op haar gemak? Wat had ze nodig om meer flow te ervaren?

Ze ging actief aan de slag, het leraarschap leek haar wel wat. Ze ging naar open dagen en het verlangen groeide om weer terug naar de schoolbanken te gaan. Om een vak te leren dat beter bij haar paste. Nu wel bewust gekozen.

Maar haar werkgever had geïnvesteerd in een opleiding, die moest ze nog terugbetalen. Hoe ging ze dat doen?

En toen gebeurde er iets magisch...

Het Universum begon samen te spannen om haar dromen waar te maken. Ze werd uitgenodigd voor een woning, waar ze zich zes jaar eerder voor had ingeschreven. Ze was het bijna vergeten. Ze ging op gesprek - het was een klein buurtje waar de buren samen inspraak hadden in de selectie van nieuwe bewoners - en het voelde direct goed. Ze werd uitgekozen.

Maar eigenlijk verdiende ze te veel, want het was een sociale huurwoning. Dit was haar kans om de baan op te zeggen. Ze schreef zich in bij de lerarenopleiding. En omdat ze een carrièreswitch maakte, werd de schuld bij de werkgever vrijgescholden. Alle puzzelstukjes vielen samen: een nieuw huis, een nieuw netwerk in de nieuwe buurt, een nieuwe opleiding en loopbaanperspectief. Moeiteloos en in een paar weken veranderde haar hele leven.

Dit scenario had ze met haar hoofd niet kunnen oplossen of bedenken. Maar dit kan er gebeuren als je beter voor jezelf gaat zorgen en naar je hart gaat luisteren.Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment