“Het roer gaat om!” zei ik. 
Een prikkelende titel, maar wat ga ik nu precies anders doen en wat betekent dat voor jou als je met mij zou willen samenwerken?

Ik zet het aan het eind van deze post voor je op een rij. Maar liever nog dan vertellen wat ik nu precies ga doen en hoe ik mijn aanbod heb aangepast, wil ik met je delen wat de onderliggende besluiten zijn, die ik nam. Want wat ik mijn klanten altijd leer, heb ik in dit proces ook zelf weer zo duidelijk mogen ervaren: 

When your intention is clear, so is the way.

Eind 2023 nam ik drie krachtige besluiten: 
  • “Ik ga mezelf nu eindelijk echt bovenaan mijn prioriteitenlijst zetten”.
  • “Ik hoef en wil het nu echt niet meer allemaal alleen doen”.
  • “Ik kies alleen nu nog maar voor werk dat me echt een goed gevoel geeft”.

De woorden ‘nu’ en ‘echt’ geven aan dat het menens was. Anders dan de andere keren dat ik me dit soort zaken voornam. Maar een voornemen is nog geen besluit. Na jaren van persoonlijke ontwikkeling en elke dag weer het innerlijk werk doen, na een paar grote ‘downs’ in mijn persoonlijke leven die mij heftig confronteerden met oude pijn en na een periode van innerlijke transformatie, voelde ik aan alles dat het anders mocht. En nu echt.

De sleutel lag in het echt gaan belichamen van de zelfliefde waar ik anderen al zo lang op coach. Ik zal hier nog wel eens uitgebreider over schrijven in een andere post. 

Voor nu wil ik toelichten waar deze besluiten in mijn bedrijf toe leidden. Als eerste is er meer focus: alles is gericht op coaching en persoonlijke ontwikkeling. Sinds mei heb ik een eigen coachruimte waar ik 1-op-1 met mensen werk, die vaak via hun werkgever worden aangemeld. En met De4vanWerkplezier start ik samen met mijn Belgische business buddy deze zomer ons eerste jaartraject bij een organisatie die preventie en welzijn hoog in het vaandel hebben.

Daarnaast is er de geboorte van een nieuw aanbod: van mijn vertrouwde gratis, maar o zo waardevolle weggevers (mijn ebook en de zelfzorgkaarten), neem ik je in oktober mee in een vierdaagse Online Mini-Retreat waarin we stilstaan bij de boodschappen van ons lichaam. Waarna ik in november een Mastermind zal lanceren voor sterke, lieve vrouwen. Professioneel krachtig, persoonlijk soms wat onzeker.

Je kunt er alles over lezen op mijn vernieuwde website met wat zachtere kleuren dan de vorige versie. En dat past helemaal bij de zachtere kant van mezelf die ik meer ben gaan omarmen. En dat doe ik niet meer alleen, maar samen. Ik stapte recent zelf in een mastermind voor ondernemers, maar ga dus ook zelf een mastermind faciliteren. Alleen niet gericht op ondernemerschap, maar op het pad van innerlijke groei en heling. 

En nog meer ‘samen’: ik ben partner geworden bij Ringana, een prachtig bedrijf met kernwaarden die me aanspreken. Samen met mensen, die net als ik warmlopen voor radicale zelfzorg & ondernemen met zingeving. Een nieuw avontuur, waar ik echt ‘zin’ in heb. Ook hier ga je vast nog meer over horen!

Wil je meer weten of eens kennismaken? Stuur me gerust een persoonlijk bericht!



Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment