Ik stoeide altijd met het woord ‘balans’. En als ik heel eerlijk ben, vond ik het een beetje soft, slap of zwak. Al die vrouwen die op zoek zijn naar balans, moe zijn en vinden dat ze het zo druk hebben. Ik had energie voor 10, leefde al mijn dromen en vond eigenlijk dat die vrouwen niet zo moesten zeuren.

Ja, best erg als ik het nu zo opschrijf. 

Na diep innerlijk werk kan ik nu zien, dat “sterk zijn” mijn belangrijkste copingmechanisme was om om te gaan met mijn oude trauma’s en kindpijn. “Niet zo aanstellen, even doorzetten, je kunt niet eeuwig in de slachtofferrol blijven hangen, mind over matter”, dat was zo’n beetje mijn innerlijke dialoog  . Dus ja, helemaal gezond waren mijn patronen misschien niet.

Maar ja, ik heb als Generator wel bakken energie die ook elke dag wordt opgeladen. Als Generator raak ik erg enthousiast over projecten die betekenisvol voor me zijn en voel ik enorme voldoening en plezier wanneer ik me committeer aan zulke activiteiten. 
En nu ik definitief focus heb op het werk dat ik met zoveel plezier en voldoening doe, heb ik de neiging om volledig in overdrive te schieten en met niets anders meer bezig te zijn.

Dus ja, iets meer balans is hier wel op zijn plaats.

Ken jij deze spagaat? Het lijken twee tegengestelde werelden: knallen in de actie-modus en ontspannen afgestemd blijven op je spirit. Inmiddels weet ik hoe ik hiermee kan omgaan en ik schreef er een E-book over. 

Klik hier als je hem in je mailbox wilt ontvangen. En leer de zeven sleutels om al je ambities waar te maken vanuit innerlijke rust!


Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment