Vandaag starten de eerste scholen weer in Regio Zuid. 
Komende weken volgen de andere regio’s. Een nieuw schooljaar. Vroeger kon ik echt genieten van de hagelwitte bladzijden in alle nieuwe schriften als het schooljaar begon. The back-to-school vibe. Spannend, nieuwe doelen, goede voornemens en allemaal witte bladen die nog beschreven konden worden. 

En die opwinding ervaar ik nu ook. Er komen zoveel leuke dingen aan, dat mijn energie alle kanten op vliegt. Want terwijl jij misschien lekker weg was, of even terugschakelde, liep ik over van inspiratie en nu mag het eindelijk naar buiten. De komende maanden zul je dus misschien wel over me struikelen, maar hopelijk mag ik je inspireren.

Op 8 september is de kick-off van mijn nieuwe schooljaar 😉.

Dan organiseer ik een live dag in Rotterdam over het stellen van doelen. Velen hebben geleerd dit vooral S.M.A.R.T. te doen, en dat is natuurlijk een mooie manier om het lekker specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden te houden.

Maar eerlijk? Heel inspirerend en motiverend vind ik dat niet. 

Hoe dan wel? 

Kom naar de Masterclass New Beginnings op 8 september 
MEER INFO

of luister HIER naar mijn gratis audiotraining.


Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment