Ik ben eigenlijk met vision boards begonnen in 2007, toen mijn jongste rond de twee jaar was. Met ons gezin startten we dat jaar met iets wat een traditie werd: jaarlijks stil staan bij onze gezinsmissie. Een moment van reflectie voor onze eigen en gezamenlijke plannen. Samen met mijn man ontwikkel ik een carddeck voor gezinnen om hier ook mee aan de slag te gaan, maar daarover later meer!

In lijn met onze gezinsmissie ontstond ook de gewoonte op met vision boards te werken om onze doelen te realiseren. Toen we van Curaçao naar Sydney gingen verhuizen, maakten we er alle zes één en die hingen als een slinger aan de muur in onze woonkamer. Dat we als gezin een aantal jaren in Australië woonden, was in die zin een team effort.

En ook vorig jaar maakte ik er weer één en het is heel tof om te zien dat er dingen zijn uitgekomen en onze toekomstdromen een stapje dichterbij. Visualiseren is een hele krachtige techniek, die voorbij gaat aan de ratio, maar je moet wel even rekening houden met een aantal richtlijnen. 
Maar hoe weet je dan dat je het goed doet?

Tijdens de “Masterclass New Beginnings” deel ik met je hoe je jouw vision board tot leven brengt. En zoals gezegd, niet alleen theorie en boekenwijsheid, maar vooral ook doorleefde voorbeelden en waardevolle tips om jouw vision board kracht bij te zetten.

Want na het maken van je vision board op de bank gaan liggen wachten tot het uitkomt, dat gaat natuurlijk niet werken 😊. Je zult geinspireerde actie moeten nemen, maar je zult ook je frequentie moeten moeten aanpassen zodat je een match wordt met dat waar je naar verlangt. Dus we staan ook stil bij je patronen en wat je mag loslaten om ruimte te maken voor het nieuwe.

Een mooie mix van kennis uit de positieve psychologie en de magie van de universele wetten van het leven. Ik zou het je zo gunnen, dat dit schooljaar jouw doelen met snelheid kunt gaan waarmaken.

Meer info en aanmelden kan hier. Mocht je nog vragen hebben, stuur gerust even een berichtje, dan beantwoord ik al je vragen.


Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment