Wij mensen zijn gemaakt om te (co-)creëren. Ikzelf ga echt dood als ik mijn creatiekracht niet kan gebruiken. Vroeger vond ik mezelf niet creatief. Ik dacht toen nog dat creativiteit ging over schilderen, muziek maken en kunst en dat je daarvoor over bijzondere talenten moest beschikken. Nu weet ik dat wij allemaal creators zijn. We kunnen niet anders. Met onze gedachten, gevoelens en daden creëren we elke dag samen ons leven.

 
Ook jij bent aangesloten op energie van creatie

We drukken elke dag uit wie we zijn door wat we in de wereld zetten. Er stroomt een aangeboren creativiteit door je heen en als je die vrijlaat, zal het je verrassen. Ook jij bent aangesloten op de creatieve energiestroom in het universum.
 
Ieder van ons heeft unieke talenten en vaardigheden. Je creëert elk moment van je leven; van de meest gewone creatie van nieuwe cellen in je lichaam, tot je emotionele reacties, tot je huidige baan, tot je bankrekening, tot je relaties met vrienden en tot je eigen houding tegenover jezelf. Het is allemaal creativiteit.
 
 Je zou ook een heel goede meubelmaker kunnen zijn, je zou heerlijk kunnen koken, je zou je werk creatief kunnen doen, je zou een kunstenaar in de tuin kunnen zijn, of je zou inventief kunnen zijn in de manieren waarop je aardig bent voor anderen. Dit zijn enkele van de miljoenen manieren om je creatief uit te drukken. Welke manier je ook kiest, je wilt voldoening voelen en diep vervuld zijn door alles wat je doet.

 
Dus laat het stromen!

Hieronder een lijst van 25 heerlijke creatie bevorderende affirmaties. Als er een bepaald project is waaraan je wilt werken of als je gewoon creatiever wilt zijn in het algemeen, dan kun je enkele van de volgende affirmaties gebruiken. Gebruik ze met vreugde als je je creativiteit loslaat in jouw 1001 projecten.
 
 1. Ik laat alle weerstand los om mijn creativiteit volledig te uiten.

 2. Ik sta altijd in contact met mijn creatieve bron.

 3. Ik creëer gemakkelijk en moeiteloos als ik mijn gedachten laat komen vanuit de liefdevolle ruimte van mijn eigen hart.

 4. Ik doe elke dag iets nieuws of in ieder geval iets anders.

 5. Er is voldoende tijd en gelegenheid voor creatieve expressie op welk gebied dan ook.

 6. Mijn familie steunt me volledig in het vervullen van mijn dromen.

 7. Al mijn creatieve projecten geven me veel voldoening.

 8. Ik weet dat ik wonderen kan verrichten in mijn leven.

 9. Ik voel me goed als ik me op allerlei creatieve manieren kan uiten.

 10. Ik ben mijn eigen unieke zelf: bijzonder, creatief en geweldig.

 11. Ik richt mijn creatieve talenten op muziek, kunst, dans, schrijven - alles wat me plezier geeft.

 12. De sleutel tot creativiteit is de wetenschap dat mijn denken mijn ervaring creëert. Ik gebruik deze sleutel op elk gebied van mijn leven.

 13. Ik ben een helder denker, en ik druk me met gemak uit.

 14. Ik leer elke dag creatiever te zijn.|

 15. In mijn werk kan ik mijn talenten en capaciteiten uiten, en ik doe dat met veel plezier.

 16. Mijn mogelijkheden zijn onbeperkt.

 17. Mijn aangeboren creativiteit verrast en verrukt me.

 18. Ik ben veilig en ik heb voldoening in alles wat ik doe.

 19. Mijn talenten zijn gewild en mijn unieke gaven worden gewaardeerd door mijn omgeving.

 20. Het leven zit nooit vast, stagneert of is muf, want elk moment is altijd nieuw en fris.

 21. Mijn hart is het centrum van mijn kracht. Ik volg mijn hart.

 22. Ik ben een vreugdevolle, creatieve uitdrukking van het leven.

 23. Ideeën komen gemakkelijk en moeiteloos bij me op.

 24. Ik geniet van het creatieproces dat continu door me heen stroomt.

 25. Mijn creaties zijn volledig in lijn met mijn zielsmissie.
Heb jij nog mooie aanvullingen? Laat het me vooral weten, zodat ik deze lijst kan aanvullen!
Is dit interessant voor jou?

Ik heb elke maand een paar plekken beschikbaar voor een gratis Clarity Call om met je te sparren over jouw plannen en dilemma's.  Samen kijken we hoe ik jou het beste kan helpen. Dit aanbod geldt exclusief voor jou als ambitieuze, open-minded vrouw die meer uit zichzelf en haar bedrijf wil halen. In het gesprek geef ik je mijn ideeën over wat er voor  jou mogelijk is. 


Wil je eerst zelf checken of je op de goede weg zit? 
Check dan hier de drie pijlers van een succesvol coaching bedrijf.

0 Comments

Leave a Comment